torsdag 7 augusti 2014

Cykel-semester - del 4, slutet

Så var det då dags för sista uppslaget som handlar om cykelsemestern.

Vänstersidan.


Gillar bilden på Johan som kryper ut ur tältet. En mysig morgon, då jag vaknat lite tidigare och satt utanför i morgonsolen och väntade på att grabben skulle vakna.

Vi pratade väldigt, väldigt mycket med varandra under den här cykelturen, så pappret med pratbubblorna passar perfekt!

Den här lilla rutan är jag så nöjd med *ler* Sovsäcken är en clipart från internet och den gör sej så bra där i hörnet på journalingen. Fotot är väldigt litet, men räcker till för att illustrera den här lilla "händelsen". Rubriken är små stickers-bokstäver.

Högersidan.

Rutan nere till vänster, med pratbubblorna... *S*... Johan sa "Hej Nela!" ungefär en miljon gånger under våra dagar tillsammans. Han tänkte inte på det själv, men så var det... och på detta sätt har jag sparat det lilla minnet också (utan att skriva något om det direkt). Texten har jag stämplat i bubblorna med hjälp av magnetbokstäver.

Känslan av att ha EN enda mil kvar att cykla var rätt härlig...!

Och så kom vi då fram till slut. Poserar här på gräsmattan utanför huset i Mellansjö.

Vilken kul semestertripp!!! Och nu finns den dokumenterad i text och bild.

2 kommentarer:

  1. Åh vad härligt att få se dina PL-sidor... jag har massa fotofickor ligger här men har inte haft så mkt tid eller ork att starta. Tusen tack för inspirationen! Har du fotat dina PL-sidor eller har du scannat dem?
    Kram!

    SvaraRadera
  2. De er SÅ flotte disse sidene du har laget fra denne sykkel ferien. Liker fargene du har brukt og kreative detaljer og pynt. Liker dem alle som en ;)

    SvaraRadera