måndag 22 september 2014

Till min trädgårdsintresserade faster

Ibland blir inte kort precis som man vill, de lever ett eget litet liv. Detta är ett sånt. Ofta blir det bra ändå, men den här gången är jag inte riktigt nöjd. Jag vet egentligen inte vad det är som jag inte gillar helt och hållet, men någonting är det med det här kortet som inte är "jag".

Hur som helst. Jag hoppas iallafall att min faster blir glad för kortet.

Kortet kan ställas upp så här, om man vill.

Motivet är ju en "trädgårdsdam" och jag har dekorerat med ett par dito redskap, som jag tycker är fina. En liten, liten glasburk från ROX fylld med blått kakströssel fick också hänga med här, tillsammans med en tag med mottagarens namn.

 Ett gulligt litet hjärta samt pärlband från ROX.

Insidan. Översta texten är också den från ROX, men de övriga ur mina egna gömmor.

Och så kortets baksida i känd stil.

Kanhända är det färgen... jag har så svårt för blått?!

6 kommentarer:

 1. Jag tycker kortet blev fint med många fina detaljer! Ibland är det dock så att man inte känner sig nöjd själv, medan andra gillar det. Huvudsaken är ju ändå kanske att mottagaren tycker om det :)
  Jag har hur många exempel som helst på saker jag inte är nöjd med (perfektionist?). Det värsta är att jag helst vill slänga sådana projekt och inte avsluta dem, även om jag inser att det egentligen inte är något "fel" på dem. Jag kämpar mot den impulsen och försöker färdigställa.

  SvaraRadera
 2. wow!! Du imponere meg stadig. Herlig kort du har laget og jeg er ganske sikker på at mottaker kommer til å bli kjempe glad. Klemm jorunn

  SvaraRadera
 3. Synes det ble et flott kort. :-D

  SvaraRadera
 4. Riktigt fint kort med passande dekorationer till din faster, älskar krattan på den
  och lilla flaskan med de blå pillren i och motivet passar så bra.
  Hon kommer säkert att bli jätteglad för kortet.
  Ha det så gott , kram från Titti

  SvaraRadera
 5. Vilket fint kort du gjort åter igen:)

  SvaraRadera
 6. Fint kort och du har satt fast så fina detaljer kratta och spade har jag inte set tidigare.Blått är inte heller min färg kanske därför du inte är nöjd
  Kram

  SvaraRadera