tisdag 30 september 2014

Jippiiiiiii! Jag har vunnit!

Den här fina vinsten är på väg till mej från den trevliga utmanings- och inspirationsbloggen Project Life i Norge. Jag är nämligen deras vinnare i Gjestedesign-utmaningen den här månaden. Tjohooo! Blir jag glad eller blir jag?! *S*

Och detta är den PL-sida som jag deltog i utmaningen med. Den är förstås till Alfreds födelsedag i mars och jag borde inte visa den här i bloggen nu... men jag gör det iallafall, för jag blev så jätteglad åt vinsten! Hurra!


7 kommentarer:

 1. Hei Cornelia:-) Gratulerer som en velfortjent vinner av utfordringen. Fantastisk side!
  Har lest litt i bloggen din og er heilt imponert overt alle dei flotte kortene du lager! Skulle ønske eg blei flinkere der;-)
  Vil og sei tusen takk for alle dei fine kommentarene du har lagt igjen i bloggen min. Er desverre ikkje så flink å svare, men eg setter veldig stor pris på det;-)

  SvaraRadera
 2. Grattis! Vad kul att du vann. Det förtjänar du!

  SvaraRadera
 3. Gratulerer! Velfortjent seier vil jeg si, det var en herlig side! :-D

  SvaraRadera
 4. Grattis Cornelia, vinsten är man ju inte förvånad över
  Dina kort är ju suveräna allihopa. Kram från Titti

  SvaraRadera
 5. Snygg sida! Grattis till fin vinst

  SvaraRadera
 6. Vilken otroligt snygg sida! Grattis till vinsten!!!

  SvaraRadera
 7. När man tittar fake IWC på suveränen finns det fyra urvalvarianter tillgängliga. För det första finns det platinamotorvänd guilloché av varumärkets fake audemars piguet design eller så kan den designas av kunden om så önskas. För det andra är aventurin, och kunden kan välja både den sten fake panerai du väljer och det specifika område på stenen från vilken urtavlan skärs. Tredje och fjärde är vit och grön jade, som också kan väljas av kunden precis fake hublot som aventurin är. Observera att BCHH kommer från några av jade av högsta kvalitet var som helst på jorden, med Hetian nefrit från Xinjiang, Kina och fake seiko jadeit från Myanmar.

  SvaraRadera