måndag 1 september 2014

En ny hög med "skräp"

För en tid sedan visade jag hur jag gjorde ett kort av spillpapper, hur jag väljer och pusslar samman "småskräpet" som blivit över från andra, lite större projekt.

Nu har jag valt mej en hög med pappersbitar i rosa nyanser och ska försöka få ihop ett kort av det. Det är inte helt enkelt, för rosa är inte riktigt "min" färg.

Jag kände att jag ville ha en bit grönt att bryta av allt det rosa med och hittade den här lilla, konstigt formade pappersbiten. Eftersom den hade precis rätt grön färg, så bestämde jag mej för att den skulle vara med på mitt kort.

En kortbas i vit cardstock skar jag till och det hela är tänkt att bli ett så kallat "tryllekort". Här har jag börjat pussla med mina pappersbitar. Den scalloped ovalen har jag stansat ut ur den vita cardstocken, som senare ska bli "matta" till det rosmönstrade pappret.

Innan jag limmar fast det rosmönstrade stämplar jag och stansar ut min personliga stämpel här också. Det kommer ju inte att synas att det är ett hål i pappret där under.

 Volilà! Klart!

 Ett bulligt, gulligt litet hjärta från ROX.


Kortet är som sagt var ett "tryllekort" och flikarna på sidorna kan man vika framåt/bakåt såhär och då kan kortet ställas.

Hela framsidan kan man vika upp och här finns naturligtvis plats att skriva sin hälsning.

 Till sist... baksidan.

Och så kan man alltså göra med bara en liten hög med "skräp"!

Finns även som en artikel på Forsiden hos scrapping.no.

4 kommentarer:

 1. Haha lätt som en plätt för en som kan hihihi Det ser ju sååå enkelt ut Cornelia, ja du gör det såå fint. Tack för smarta tips.
  Kram

  SvaraRadera
 2. En hög med "skräp" och ett tu tre har du fixat ett jättefint kort! :) Min skräp hög av spillbitar är enorm nu, borde ta itu med den... aningen tidskrävande tycker jag men synd att kasta nåt! :)
  Kram Maj

  SvaraRadera
 3. Så fint kort av lite spillbitar, du kan fixa till det mesta så det ser elegant ut.
  Kram Ulla

  SvaraRadera