onsdag 10 september 2014

Ett uppslag i mitt resealbum

Förra veckan kom vi hem från en Turkiet-resa, men... albumet från den förra resan är inte klart ännu. Jag håller dock på att jobba mej igenom korthögen från då och här kommer ett uppslag som visar hur vi hade det den 20 maj *ler*


Här har jag inte använt mej alls av färdiga Project Life-kort utan gjort allting själv, det är ju inte svårt att skära till papper som passar i plastfickor och att dekorera dem är lika enkelt det, för att inte tala om hur KUL det är också!

Titelkortet längst upp till vänster är gjort på ett rutigt papper. Texten är utstansad med QK Diesel classic liksom kryssen, som är en annan QK-die. En svart och en vit penna och några streck här och där... klart.


Längst ner ser vänstersidan ut såhär. Texten är utskriven med datorns hjälp direkt på en vit kartong och sedan har jag klistrat grus och sten från just den här steniga stranden där under.

Jag gillar att använda "riktiga" saker på mina sidor och sparar alltid kvitton, etiketter och annat. Sand, snäckor, pinnar, vasstrån, repstumpar och andra strandfynd är självskrivna småsaker som jag alltid har med mej hem.

Här handlar texten om hur jag traskar runt med kameran i högsta hugg och förevigar omgivningarna. Pappret uppe till höger kändes så bra med sitt kameramönster men blev ännu lite roligare med en kameradekoration som jag knåpade ihop på egen hand. Ja, själva kameran är ju en färdig die-cut i nån sorts plast, men sen satte jag den på en vit cirkel och där under en grön scalloped dito... blev riktigt snyggt, om jag får säga det själv?! *S*

Egentligen gillar jag sidor med lite färre foton och mera papper och dekorationer däremellan, men jag har hela tiden så många bilder som jag vill ha med... och då bara blir det såhär. Lite plottrigt, kanske, men det får duga ändå.

3 kommentarer:

 1. Hej Cornelia!
  Välkomna hem;) Ditt album från förra resan blev ju såååå läckert:) Så duktig du är att göra dina egna PL-kort, den med stenarna var ju riktigt läcker:)) Ska bli kul att få se resten:))

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
 2. Vilket jobb med albumet och det blir så snyggt. Välkomna hem
  Det blir att börja med ett nytt album om senaste resan dit.Kram

  SvaraRadera
 3. NU... har jag tittat på allt det fina du gjort sen jag kollade senast!! Det är inte lite minsann! Jag begriper inte hur du kan finna idéer till allt du gör och fiiint blir det ju alltid!!
  Kram

  SvaraRadera