torsdag 14 juni 2012

Sommarlovstags igen

Gjorde ju såna här tags förra veckan, till barnbarnen som fick sommarlov. I grannkommunen går barnen i skolan en hel vecka till och det var ju tur för den här farmodern(?), för då hann jag ju göra några till hennes barnbarn också!

3 kommentarer:

 1. Somriga fina tags du gjorde åt henne! Vad glada hennes barnbarn oxå kommer bli =)
  Så omtänksamma far/mormödrar det finns i vårt avlånga land, det gillar jag!!

  Vad gullig kommentar du lämna hos mig igår! Jag blev sååå glad av att du skrev det, stort tack!
  Min hobby och nu min blogg ger mig så mycket glädje. Har en för övrigt tuff tillvaro med mycket insatser runt min son som har diverse diagnoser så det tar mycket kraft från mig.
  Att då få sätta mig och pyssla ihop lite kort odyl när tid finns och sedan få spara det på min blogg är så betydelsefullt. Att sedan många andra tycker om det jag gör är så kul. Sedan har jag ju genom bloggen (som jag inte fatta innan =) hittat till så många roliga bloggar (bl.a din, älskar det du visar, du varierar oxå mycket det du gör )som oxå ger mycket glädje!

  Hoppas din vecka varit bra hittills!
  Är precis hemkommen efter att fått sonen klippt....igen =) går inte många veckor innan det behövs kapas av. Köpte även med lite god fika hem från bageriet då dottern slutat åttan idag, och det måste firas lite!
  Imorrn går sonen ut första året på gymnasiet så då får vi fira igen =)
  Har efter ett par månaders övertalning fått honom att gå med på att åka och köpa nya jeans imorrn (han tycker inte om folksamlingar) så då tänkte jag att vi kunde äta ute tillsammans!

  Kram Iffa

  SvaraRadera