onsdag 19 december 2012

Sommar - LO

Mest gör jag nog kort, men barnbarnen har varsitt album, som jag fyller på med nya sidor varje gång de fyller år, så visst blir det några LO-er också.

Nyligen fyllde "vår tjej" år och då fick hon bland annat den här LO-n, som handlar om när hon och jag byggde en OS-arena på stranden i Mellansjö. Vi började med sim-stadion och grävde en bassäng och gjorde ett simhopp-torn. Sen övergick vi till ryttarstadion, där det blev en hoppbana med fint dekorerade hinder av olika slag. Engagemanget var på topp och när vi byggt färdigt tyckte hon själv att "du måste fotografera, för det här kan bli en LO!".

Så då gjorde jag det och här är resultatet. Pyntat med vasstrån från stranden, vårt hinderbyggmaterial *S*

Det är så vackert där vid Mellansjön och de här fåglarna jag dekorerat med passar så bra till, tycker jag.

6 kommentarer:

 1. Så annorlunda kort mot det man är van vid men supersnyggt tänkt att få minnas tillbaka till sommaren då man tittar på kortet.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast det är ju inget kort, utan en LO i storleken 12x12" (ungefär 30x30 cm) och gjort som en sida till ett fotoalbum, som barnet ifråga har.
   Men du har ju alldeles rätt i att det är tänkt som minne :)

   Ha det bra!

   Radera
 2. Vilken underbart härlig LO. Färgerna är bra så tilltalande.

  SvaraRadera
 3. Åh så snygg LO! Härliga fotografier och så häftigt att du sparat några vass strån! Jag sparar också saker ibland, men brukar mest glömma bort dem :/
  Snygga bokstäver! Kul att "er tjej" ville fota för att göra en LO! kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Men ååååh, så underbart fantastiskt! Jag blir nästan tårögd. Jag kan minnas många sommarstunder med min mormor (och morfar) när jag ser din LO. Jag önskar jag kom igång med att göra mina barns album men det är liksom låst, så svårt att förmedla känslorna, vilket du uppenbarligen inte har! Fantastiskt, Cornelia! Tack för att du delar med dig! God jul till dig och dina nära!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så alldeles väldigt mycket!

   Du... jag tycker att du ska prova på att komma igång med lite albumsidor. Det behöver INTE vara några konstnärliga mästerverk, utan det viktiga är ju just att minnas ögonblicken. Jag har inte precis tonvis med dekorationer och sånt på mina layouter, utan låter gärna bilderna stå i fokus och försöker att skriva en del också, så att man kan komma ihåg när, hur, var och varför...

   Det är såååå kul att jobba med foton!

   Radera