torsdag 27 december 2012

Emil och Johan är i skapartagen

Svensk Scrapbooking pågår just nu något som kallas Nyårsscrap. Barnutmaningen går ut på att skapa en LO eller ett kort som visar tre önskningar inför det nya året.

Johan, 8 år,  har gjort en LO och skrivit upp att han önskar sig 1. pengar 2. kläder och 3. en ny cykel.

Men EN enda barnutmaning?! När den är avklarad kastar sej Johan över en av vuxenditona, där man skulle antingen altra en kalender eller skapa en almanacka. Han valde det senare och gjorde den här läckra skapelsen i form av ett stafflikort med almanacksblad (från ROX). Upptill är det snöflingor, som vinter, och nertill ett papper med flip-flops, som sommar. Smart, eller hur?!

Emil fyllde ju 13 häromdagen och tycker sej inte längre vara "barn" överhuvudtaget, så han ger sig direkt på en av utmaningarna för vuxna. Här ska man pynta ett glas att ha champagnen i till nyår. Guldig text och dekoration på själva glaset och sedan en guld-tag (ser vit ut på bilden, men är guld!) som man kan vända till nytt år efter 12-slaget. Kreativt och fiffigt!

2 kommentarer:

  1. Så herlige ting, og så flink han har vært. :)

    SvaraRadera
  2. Så kreativa barn roligt då de vill göra något annat än hänga framför datorn. Jättefina alster de skapat håller tummarna för dem.
    Kram Ulla

    SvaraRadera