onsdag 28 mars 2012

Påskkort till 100% NORR's utmaning #43

100% NORR är en utmaningsblogg för oss som bor i Sundsvall och norrut. Denna veckas utmaning är att göra ett "step card" av valfri modell, så jag har provat mej på att göra ett Circle side step. Har aldrig gjort ett sådant förut, så det var kul att testa! Blev väl inte sååå fantastiskt bra, men ändå lite skoj.

Häxan är från Phunnyface.
Returbiljett till Blåkulla måste man ha i dessa tider. Den kommer från ROX Stamps.


Här ser man "steppet" lite tydligare.

Och även den egengjorda blomma, som enligt reglerna måste finnas med. Jag har själv stansat ut den där lilla gröna till vänster, den med gul mittblomma. Finns en grön utstansad blomma till, men den syns nästan inte under rosen och den bruna blomman.


Baksidan är inte så märkvärdig, men man måste ju ha någon liten plats att skriva någonting på!

Nu hoppas jag på tur i lottdragningen också!

6 kommentarer:

 1. Jättefint kort, Cornelia! Så gulligt stämpelmotiv. Visst är det kul med de runda!
  Kram, Pippin

  SvaraRadera
 2. Tittar med stoora ögon..wow!

  SvaraRadera
 3. Jättefint kort! Kul att du vill vara med i utmaningen :)

  SvaraRadera
 4. Snyggt, tack för ditt bidrag:)

  SvaraRadera
 5. så häftigt kort! Fina färger och stämpeln är så härligt!! .....jag saknar dock en stämpel........=) ....gissa vad som låg innanför min dörr idag när jag kom hem från jobbet..........ÄNTLIGEN säger jag bara, fast nu var foamet slut så det får köpas på mässan på lördag. Det hindrade mig dock inte från att pröva den utan det var bara att smacka på lite distress och trycka den mot pappret,hihi!!!
  Trevlig kväll!
  Kram Iffa

  SvaraRadera
 6. Hihi!! Härliga du =) Håller på med ett kort som jag definitivt måste sätta den bak på nu då så ska försöka få fram bild så snart jag hinner!! Måste ju hinna med att göda barnen oxå =)
  Kram!!

  SvaraRadera