lördag 31 mars 2012

Mitt sista GDT-alster för ROX Stamps

För en månad sen skulle mitt gäst-DT-uppdrag hos ROX stamps varit slut, men av olika anledningar, och till min stora glädje, förlängdes det med en månad. Nu har även den månaden gått och detta är mitt sista alster som gäst. Men nu har Anna-Lena på ROX hittat på en ny slags uppdrag åt mej, nämligen mikro-gäst-DT *S*

Det innebär att jag får blogga lite när jag tycker och har lust och vill... låter inte det perfekt, så säg?!

Här är ett kort med en vacker text från ROX.
Charmen kommer också därifrån.

Även texten på insidan och halvpärlorna är... ROX *S*

... liksom min personliga stämpel, där jag har maskat in en del av texten från framsidan. Här gjorde jag helt enkelt så att jag färglade den del av texten som jag ville ha med en röd tombowspenna, andades på den för att tillföra lite fukt och stämplade sen precis där jag ville ha den. Funkar perfekt! Och själv tycker jag att det blev extra fint med den röda färgen.


Men, som sagt var, jag är inte "slut som artist" hos ROX, utan kommer att designa ett och annat för dem framöver också och det känns verkligen superkul!

2 kommentarer:

 1. Snyggt kort och vilken underbara textstämpel! Det var inte dåligt, låter som ett perfekt uppdrag du fått, inga krav utan bara när du själv orkar och har lust = perfekt!!
  Kram iffa

  SvaraRadera
 2. Otroligt vackert och stilrent.
  Älskar texten.

  Kram!

  SvaraRadera