måndag 25 februari 2013

Minst tio dekorationer...

Det här kortet var tänkt som ett tävlingsbidrag till Kort-O-Mania omgång 3 (förutom att det är ett beställningskort till en tjej som äääälskar rosa, vilket kanske syns?! *S*).

Uppgiften var att använda minst 10 dekorationer på framsidan och sätter man igång att räkna alla blommor, halvpärlor, utstansade detaljer, charms, spets och rosett... och dessutom tittar väldigt noga och även hittar kakservetten och det utstansade hjärtat (båda delade i två bitar och limmade under blommorna och rosetten) så kommer man upp i hela 35 stycken! Otroligt vad man kan lasta på ett kort.

Men... hur det nu var så blev det ändå inte detta kort jag skickade in till tävlingen, så därför kan jag visa det i bloggen redan nu.

Mottagaren gillar att baka, så en liten härlig emaljerad bakelse fick pryda kortet. Både den och hjärtecharmen samt det rosa bandet hittar du hos ROX Stamps.

En liten glasflaska med silverkulor (strössel), även denna finns hos ROX. Blommorna har fått lite glitter för extra glans. Halvpärlor här och där i blomsterarrangemanget tycker jag är fint.

Återigen... ROX-stämplar på insidan.

 På baksidan finns min personliga stämpel, som jag stämplat på lämpligt ställe på det blommiga pappret och så monterat på en liten scalloped cirkel i rosa cardstock och sen på en liten kakservett.

7 kommentarer:

 1. Så nydelig kort. Jeg elsker den rufsete bølgepappen bak motivet. Og fantastisk oppsett av blomster!

  SvaraRadera
 2. Ojoj, vilket vackert och romantiskt kort! Kan ju vara lite trixigt att få med många dekorationer och ändå behålla balansen, men du har lyckats ypperligt med det! Läckert med den lilla glasburken med silverkulor och stiligt med wellpappen som sticker ut en bit från själva kortbasen, ursnyggt kort! Gillar ditt färgstarka Pippi-kort nedan också och det läckra sifferkortet, MUMS!

  Du imponerar med din mångfald, variationerna mellan färglatt och mer dämpat och stilrent och alla stilar behärskar du klockrent!

  Ha en skön fortsättning på måndagen!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så vackert! Och massa fina dekorationer att kolla på. Verkligen välarbetat! Tack för inspirationen. Kram Pillan

  SvaraRadera
 4. Kortet med det lilla extra, flera gånger om.
  Många fina detaljer och samtidigt smakfullt, gillar kortet skarpt.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Men SHIT vilket fint kort! Jättejättegulligt! Fattar inte hur du hinner göra alla kort, ser ju nu att du lagt ut ett antal nya som jag missat. Älskar farfarskortet och 22-årskortet med siffrorna. Du har så himla mycket idéer.

  Jag har en fråga också. Hur får du dina bilder i inläggen så stora? Jag tycker inte jag hittar något ställe där jag kan välja storlek. Blir jätteglad om du orkar svara på det :)

  Kram!

  SvaraRadera
 6. TACK Cornelia! Jättesnällt att du berättade hur man gjorde :) Nu har jag också fixat det. Haha... det blev ju JÄTTESTORT men kul för då ser man ju detaljerna bättre. Sen måste man förstås inte välja det största formatet :)

  Tack själv för gulliga kommentarer :)

  SvaraRadera
 7. Dette var kjempelekkert! Likte fargene, pynten og oppsettet veldig godt! Fikk lyst til å lifte det, og pøse på med blomster! :)

  SvaraRadera