torsdag 14 februari 2013

Alla Hjärtans-presenter

Barnbarnen fick varsitt kort i guld idag. Texten är också embossad i guld. Dekorationen är en hoprullad turkisk sedel, för senare i år ska vi resa till just Turkiet tillsammans.

En bild gör alltid kort lite extra personliga och här har de fått en liten smal scalloped cirkelrand i egen färg runtom också. Samma färg går sedan igen i hela kortet.

 Snyggast blev det ju på det rosa kortet... med en rosa sedel också! *S*

Insidorna. Här gällde det att hålla tungan rätt i mun så att rätt barn fick rätt "titel" på morfar/farfar, så att jag inte blandade ihop dem *S*

 Inslaget i cellofan blev sedan en flaska duschcreme och lite godis till var och en.

Och så knöt jag fast korten med guldsnöre till "guld-ungarna". Blev riktigt fint, tycker jag!

7 kommentarer:

 1. Vilka underbara presenter och vilken bra idé med foton på barnen!
  Ja, man får tänka till så släktskapen blir rätt :) Enklare i England där alla heter Grandfather ;)

  Önskar dig en fin dag! Kram.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Hihi, vad lustigt att vi båda fått lust att scrappa i grått och gult, ska bli kul att se ditt verk senare här inne! Tack för din goa hälsning hos mig idag, dagen har varit som det brukar här......en son till kortis = check, en dotter till läkare för ledinjektioner = check. Näe, nu kanske jag låter lite tråkig men denna vintern har INTE varit snäll mot min dotter och förutom ledinjektionerna idag blev det bestämt att hon måste börja med sina sprutor igen. Tabletterna räcker inte och vi måste försöka få ordning på hennes kropp igen. Till saken hör att både hon och jag är spruträdda så det står härligt till...........och nu skall hon lära sig ta dom själv!!! Oj, vilken tid vi har framför oss nu känner jag.

  Nu över till den fina mormor/farmor du är åt dessa barn!!! Jag skäms över att jag inte haft ork att ordna något åt mina barn (men har lovat min dotter att vi kör Alla hjärtans dag på lördag =)Vilka superfina påsar och kort de fått av er! En sån där perfekt lagom present att få som jag är säker på att den uppskattas massor!!! Det är så kul att du sätter kort på barnen när du gör sådana här och kul med pengen till turkiet, vilken härlig resa ni har att se fram emot!!!Dina insidor gillade jag, jättesnyggt gjort.....och tur att du höll tungan rätt i munnen och fick rätt skrivet på rätt kort,fniss!
  Hoppas att du själv haft en fin dag idag!!
  Kram från mig!

  SvaraRadera
 3. Så härliga hjärte presenter du har fixat så trevligt med att rulla ihop en peng till den.
  Ha en bra helg.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 4. Så heldige barnebarn du har: Du gir de kjempefine overaskelsesgaver på Valentinsdagen:-)

  SvaraRadera
 5. Knallfine valentinsgaver. :)
  De falt nok i smak hos mottakerene, tenker jeg. :)

  SvaraRadera
 6. Jag kikade in i en sådan där lyxig chokladbutik häromdagen. Allt såg så tilltalande ut. Men det här är hästlängder från vad jag såg därinne. Underbara gåvor!

  SvaraRadera