torsdag 28 februari 2013

Kort-O-Mania omgång 3

Jag deltar vidare i den tredje omgången av Kort-O-Mania hos scrapping.no. Denna vecka var uppgiften att göra ett kort med minst tio dekorationer. Det är ju lätt... att klämma dit tio små saker. Men samtidigt en riktigt svår uppgift, eftersom man faktiskt kan göra precis vad som helst (ja, så länge det är ett kort, alltså).

För min del blev det till slut en tekopp med denna läckra dam från Phunnyface sittande på kanten. Texten "You are my cup of tea" (som ju på svenska betyder ungefär "Du är min typ") har jag skrivit ut med datorns hjälp.

På blommorna har jag satt pearlmaker i matchande färger. Det ger dem ett lite porslinsliknande utseende, som dock inte gör sej speciellt bra på bild.

 En sked, från ROX, ligger på "fatet".

Och här är den lilla charmen i form av en tekanna, som faktiskt var det som satte igång hela tankeprocessen. Den ville jag ha med... och sen byggde jag hela skapelsen runt den! Japp, så kan fantasin och kreativiteten fungera. Tekannan är även den från ROX.

Hur det gick i veckans tävling? Jo minsann, mitt kort gick till finalen, men väl där hamnade jag på en sjätte (och sista) plats. Men jag är fantastiskt glad åt framgången, en finalplats i det startfältet är superbra, tycker jag!

9 kommentarer:

 1. OMG, så flott denne var! Herlig dame du har satt på kanten, og alle de fine detaljene.... :)
  Herlig!

  SvaraRadera
 2. Häftigt och vackert på samma gång, kul med tekoppsformen, den passande texten och den läckra pinuppan på kanten! Åååh, den där skeden är verkligen som gjord för ditt snygga kort och temat! Läckert att din idé föddes ur charmens form...tänk hur våra hjärnor snurrar igång av olika saker och så bra det kan bli av ett enda litet tankefrö =)

  Ha en finfin dag!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken cool idé och så snyggt.

  SvaraRadera
 4. Tro inte att ja ej vill publicera din urfina kommentar om du tittar in igen. Jag mitt klant arsle råka radera den.
  ÅÅ så fint sagt♥♥♥

  SvaraRadera
 5. Såå mycket fint du har gjort sen sist jag kikade in här.. Detta kortet i form av en tekopp var ju underbart.. Pippikortet är ju klockrent till en liten tjej.. Hade passat perfekt till min lilla dotter, hon älskar Pippi.. Kanske kan bli något i Pippi stuk till hennes 2-års dag..

  Ha en trevlig helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Så fräckt kort med färgglada toner och en häftig brud.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 7. Tänk vilket tjusigt kort det kan utveckla sig och bli av en enda liten tekanna =)
  Detta kortet är så läckert = älskar ju formen som du kanske förstår!
  Jättesnyggt med den nedstoppade tepåsen och tjejen sitter ju väldigt fräckt där på kanten =)
  Trevlig helg!!
  kram

  SvaraRadera
 8. vilket påhittigt och väldigt snyggt kort. Stämpeln passar ju utmärkt där och tepåsen är ju bara sååå pricken över i:et :)

  ha det bäst!

  SvaraRadera
 9. Åhhh ett sånt läckert kort

  Kraaaam

  SvaraRadera