måndag 18 februari 2013

KOM 1

I det norska scrap-forumet på scrapping.no har man en tävling som heter Kort-O-Mania. Den går över åtta veckor med en ny utmaning varje vecka. Omröstnningar, finaler och poängutdelning... och så en slutlig vinnare efter dessa åtta veckor.

Den första utmaningen var att göra ett Mors Dags-kort. I Norge firar man nämligen Mor den andra söndagen i februari. Inspirationsbilden var gul och svart med blommor och fjärilar, så jag inbillade mej att bidraget skulle gå i de färgerna. Det var helt fel, visade det sej. Ingen mer än jag hade gjort kort i gult och svart *S*

Jag gjorde en lite annorlunda twist på mitt kort. Det är från ett ofött barn till sin mamma. Bäbisen får väl ta hjälp av sin pappa att överlämna det! *S*

Motivet är från Phunnyface.

Jaha... ni undrar hur det gick? Inte ett dugg bra. I var och en av de tre grupperna plockas två kort ut som går vidare till final. Mitt kort tillhörde inte dem. Men vad gör det? Ingenting.

6 kommentarer:

 1. Underbart vackert kort, Cornelia!
  Önskar dig en bra vecka!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 2. Ditt morsdagskort är urläckert och verkligen annorlunda på ett spännande sätt! Färgkombon med gult och svart är så läcker och stämpelmotivet är klockrent till denna typ av kort! Fina textstämplar också och supersnyggt med lager-på-lager, stilrent men samtidigt mycket att vila ögonen på!

  Ha en härlig dag, kramar!

  SvaraRadera
 3. Et nydelig kort i fine farger. ♥

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vilket fint kort och jag gillar verkligen det att du gjort kortet från bebisen =)
  Jag har testat att stämpla på ett K-designspapper nu för din skull =) Hade inte testat innan nämligen men vad jag kan se fungerar det bra, har dragit med fingret fram och tillbaka men det sitter fast!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men du är väl för gullig, som testar att stämpla på pappret bara för att jag frågar. Tack ska du ha! Och tack för din rara kommentar också!

   Radera
 5. Ett fantastiskt fint kort.
  Lite ovanliga färger som blev jättefina tillsammans.

  SvaraRadera