onsdag 29 april 2009

Ett kort till en mamma

Måste släppa loss lite kreativitet innan vi reser bort och jag inte kan skapa något på en vecka...

Här blev det ett kort till en mamma (inte säkert att det blir min mamma *ler*). Utgick från bilden, som jag hittade i mina gömmor när jag letade efter något helt annat. Tänk, så mycket grejor jag har som jag har glömt bort! Den här har jag fått i nån swapp nån gång.

Stämpeln Till mamma är från Forma Hantverk.Använde dubbelsidig cardstock, så då fick jag en fin insida "på köpet", men för att det ska bli lättare att skriva sin hälsning limmade jag dit ett enfärgat litet papper också.
Även den här stämpeln är från Forma...


... liksom min "handgjort av..."-stämpel, som pryder baksidan.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Jo, det blir en liten liten tripp till Lidköping där vi ska hämta husvagnen. Så vi har fått för oss att stanna nån natt...eller två..eller tre. Vet inte riktigt, det märks :-)
  Jättemysigt kort! Och din stjärnbok, hur söt som helst. Det verkar vara avancerat men jag vet att jag har sett en tutorial på det nån gång.
  Hoppas du får en härlig semester! Du hittar säkert nåt scrapbart på resan att sätta på Lo´s, kort och alter sedan...man blir ju lite skadad ;-) I alla fall jag ;-)

  SvaraRadera
 2. Bilden på kortet var väldigt vackert! Påminner lite om ett gammalt bokmärke?! Vilken mamma som än får kortet kommer älska det - Det är jag säker på!
  Det är bra när kreativiteten överfaller en så där ibland ;) Det blir lite oanade följder efter olika infall och det här blev otroligt bra!

  Ha en härlig valborg!
  Eva

  SvaraRadera
 3. En hel vecka utan skapande?! Måtte du fixa det bra och hoppas att du får en massa annat kul att tänka på! *ler* Vilket du säkerligen får!

  Jättetjusigt mamma-kort. Jag gav inte heller mitt mammakort till den biologiska. Jag gav stället mitt till den som agerar mamma i mitt liv! *ler*

  Hoppas annars allt är bra med dig och att du haft en bra valborg, en mysig restripp och en skön helg!

  Du har lite grejer att hämta i min blogg!

  Kramkram / Angelica

  SvaraRadera