måndag 13 april 2009

Beställningskort - bröllopEtt beställningskort. Kortfattade instruktioner, som vanligt, den här gången fick jag veta ungefär: "Två gamlingar som gifter sej, lite roligt kunde vara fint, de heter..."

Tyckte inte att jag hade nånting alls som passade, men så fick jag några uppstämplade motiv av goa Marja, sen kikade jag lite i mina pappersmappar och så blev det såhär.
Hoppas att beställaren (och mottagarna!) blir nöjda!

De två hjärtana är utstansade med qk-tången i två nyanser och "ihopflätade" innan jag limmade fast dem. Är riktigt nöjd med dem, faktiskt! Enkelt men effektfullt.Med hjälp av banden som sticker fram under motivet kan man dra fram en tag, där man kan skriva sin hälsning.Baksidan.

9 kommentarer:

 1. Wow så mycket fint du gör, jag hinner ju inte med att hålla mig uppdaterad! Gillar verkligen detta kort, för att inte tala om tagsen på påskäggen. Och pop-up kortet. Listan är oändlig ... Allt du gör är så stilrent och snyggt! Kram!

  SvaraRadera
 2. Håller med föregående talare! Allt blir toppensnyggt som du gör! Jag gillar som vanligt allt. Kortet till de nygifta, tagsen (otroligt smart med pengarna däri) och, icke att förglömma, kortet till husägaren Så snyggt med spaden och räfsan och fröpåsen!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Åh,vad jag gillar detta kort! Du är så duktig och inspirerande. Kram suz

  SvaraRadera
 4. Vad genomtänkt. :) Jättefint!

  SvaraRadera
 5. Jättesnyggt kort!
  Stilrent och bra!

  Ha det så bra

  Kraaaam

  SvaraRadera
 6. Så himlans fint!! Som vanligt en massa inspiration!
  Jag har något till dig i min blogg...
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Wow, wow och wow! Supervackert bröllopskort! Känns på något sätt verkligen passande till ett äldre par. Det lyckades du perfekt med!

  Kram / Angelica

  SvaraRadera
 8. Kortet är ju bara så läckert!! Passar ju precis för ändamålet...

  Tack för titten :)

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Du gör så mycket fint att jag bara häpnar!
  Alltid något nytt och kul händer hos dig!


  Kram!

  SvaraRadera