måndag 1 april 2013

Två LO-er

Alfreds farfar, min sambo, opererade höften i höstas. Alfred var där med sin pappa och hälsade på. Det var väl inte precis det roligaste han har gjort. Ganska så fundersam var han.

Journalingen har jag placerat längst till höger på LO-n. Den är utskriven på en bit mönsterpapper med datorns hjälp.

Till Fars Dag var farfar hemma igen, på kryckor. Alfred ville gärna testa han också. Kolla in den belåtna minen när han fått ordning på armarna! *S*

Och så här kan LO-erna placeras i Alfreds album, tänkte jag. Det är ju ingen dubbel-LO i egentlig bemärkelse, men ändå två LO-er som hör ihop på sätt och vis och där jag använt litegrann utav samma upplägg och samma typsnitt på bokstäverna och så...

8 kommentarer:

 1. tycker helt klart de blir perfekta som ett dubbeluppslag i albumet, så snyggt gjort!
  Du har sådana roliga berättelser med på dina LO:s och du är så duktig på att ta många kort =)
  Näe, sjukhus är ju inget man vill vara på egentligen så jag förstår att han tyckte det var konstigt där.....är ju lite annorlunda miljö. Min dotter tyckte att det luktade "sjukhus" när hon var mindre....hon blev illamående bara vi parkerade bilen på parkeringen utanför...fast det kan ju haft att göra med att hon visste att hon skulle få sin spruta =)
  Kanske har du jobbat klart dina påskdagar idag så att du får en fin annandag påsk med din familj...och april och allt är det oxå, jisses vad fort det går!
  Kramar från mig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajamensan, nu är det färdigjobbat för den här påskhelgen och jag har ägnat dagen åt att dammsuga och torka golv! *S* Och ett litet, litet kort har det blivit också, faktiskt. Det visar jag en annan dag.
   Kram på dej!

   Radera
 2. Verkligen snygga! Och håller med ovan talare :) De blir perfekta som ett dubbeluppslag. Förutom dina upplägg och din stil i dina layouter gillar jag verkligen att du scrappar "vardagen" och inte bara "vackra bilder". Ja jag vet, jag har sagt det förutom men ibland måste man få säga saker två gånger då man verkligen menar det :)

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju det jag vill med mina layouter... berätta barnbarnens egen lilla historia i text och bild. Och då blir det inte bara vackra bilder, utan lite av varje *S*

   Tack för att du tittar in och skriver!

   Radera
 3. Väldigt fina lo:s!
  Så klart man blir lite fundersam när man är på sjukhus - så mycket nytt och konstigt att titta på.
  Och kryckor är underliga, min systerson har flera gånger försökt använda mina som jag har kvar efter en fotledsoperation. Han vill gärna tro att dom kan användas som styltor.

  Som vanligt använder du snygga typsnitt på bokstäverna. Vad heter det som "farfar" är gjort av?

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Elisabet!
   Tack för dina goda ord, de värmer!

   Alfabetet som jag skrivit "farfar" och "kryckor" med är Quickutz Finale. Ett alfa i storleken grand, ligger på 4x4"-dies.

   Radera
 4. Så trevliga Lo. Det är inte lätt att förstå varför farfar kanske ligger på sjukhuset när man är så liten allt nytt som man aldrig har sett innan det är inte så trevligt där heller precis. Klart att du kan ha dem ihopa blir hur bra som helst.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 5. Stilrena, fina layouter!

  SvaraRadera