torsdag 14 januari 2010

Mina första alster till Papper & Sånt!

Äntligen har jag kommit igång och gjort mina första två alster till Papper & Sånt, där jag ju är ordinarie inspiratör från och med årsskiftet. Jag har fått ett härligt paket sprängfyllt med cardstock, fina mönstrade papper, blommor, band, brads... det vägde nästan 2 kilo!!!


Här är första kortet. Ett slags tack-kort, som jag skickat till Viktoria på P&S.

Jag har använt båda sidorna av det dubbelsidiga, underbara pappret Chocolate mousse från nook&pantry.

Bokstäverna i GLAD har jag stansat ut med tången i foam och lagt lite glitter på. De är sedan limmade på små "kort" av mönsterpappret, som jag stämplat notmönster på. Alltihop monterade jag på kortet med hjälp av 3D-kuddar.


Ordet inspiratör har jag stämplat på pappret dotted stripe från Paper Salon och den lilla "skylten" med texten Papper & Sånt skrev jag helt sonika ut från datorn. Två små söta brads fick pryda kanten här.


Blomman är läckert mönstrad och jag har bara chalkat kanterna och satt lite, lite glitter längst ut på kronbladen för extra effekt. De små remsorna med "lycklig" och "Cornelia", som sitter under blomman, har jag stämplat genom att färglägga delar av stämplar med en tombowspenna.


Bilden på mej själv (usch, vad jag inte tycker om att vara med på bild!) har jag monterat i en kapsyl, som jag bankat ut med en hammare. 3D-lack på, så blev det blankt och fint (tyvärr flöt färgen i själva bilden också ut litegrann pga lacket).
Närbild.Och en detaljbild till.


Nästa kort är i formatet 15x9 cm, för några sådana behöver Viktoria, har hon sagt *ler*Till detta har jag använt de mönstrade pappren love letters LL103 och LL105 från My Little Yellow Bicycle. Stämpelmotivet är från Penny Black och färglagt med tombows på akvarellpapper. Jag har lagt lite Glitter Glaze Rose, som effekt på bikinin. 3D-lack på hornen, klövarna och på glaset.


Blomman och de små bradsen kommer från butiken.


Själv har jag lagt till en sammetsbrad (i mitten av blomman) och bandet. Här finns liknande rick-rack-band, fast i andra färger.


Texten "Gratulerar!" har jag stämplat och embossat i vitt.
I butiken finns guldglittrigt embossingpulver.

2 kommentarer:

 1. Jättefint o Rååååååååsa...*me like*.

  Hörrrö du... Ska inte du vara med på min tävling i Handarbetas blogg??!?.. Seså iväg o kolla nu...*fniss*

  Ha det så bra nu o KRYA på dig!!!

  Kraam

  SvaraRadera
 2. I will not concur on it. I regard as warm-hearted post. Especially the appellation attracted me to review the unscathed story.

  SvaraRadera