tisdag 31 mars 2015

Dopkort

Ett beställningskort som det var mycket bråttom med. Jag använde mej av samma typ och upplägg som ett bröllopskort som jag gjort nyligen (och som jag visade i bloggen för någon vecka sen eller så). Ibland är det praktiskt att göra så, så slipper man tänka så mycket, det är bara att göra. Ett joy fold card fick det bli.

 Med söta charms från ROX.

 Och ett stämpelmotiv från Phunnyface.

 Namnen längst till vänster här och plats att skriva i mitten.

 Dopbarn heter motivet, helt enkelt.

Kortets baksida.

5 kommentarer:

 1. Et nydelig dåpskort! Veldig fin den teksten og så stilig med dokumentrullen! Fin bretteteknikk!
  God påske :)
  klem Unni

  SvaraRadera
 2. Wow vilket fantastiskt kort! Jag gillar verkligen att det händer något på alla sidorna! Jag har en fråga, är lite nyfiken - de fina bokstäverna som du har skrivit namnen med, är det thickers eller är det dies? Sen måste jag också säga att jag älskar din personliga stämpel bak på kortet, så himla fin! :)

  Jag har precis startat en ny scrapbookingbutik online - honeybunny.se och skulle behöva lite expertråd från någon som dig. Om du har tid och lust så får du jättegärna kika in på vår sida och ge lite feedback om vad du tycker om våra produkter, om du saknar något eller om du vet några produkter/märken som du skulle vilja se i vårt sortiment. Som tack för hjälpen så skulle jag vilja ge dig 20 % rabatt på ditt första köp. Maila mig dina tankar på så skickar jag dig din rabattkod :)

  // Frida

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina rara ord, Frida!
   Bokstäverna är utstansade med ett QK-alfabete.
   Visst ska jag ta mej en titt på din butikssida.

   Lycka till!

   Radera