lördag 25 januari 2014

Hemligt!

Nu skulle jag vilja att Emma, Alfreds mamma, inte tittar på denna LO... men det gör hon ju såklart ändå. Den är egentligen hemlig till hans tredje födelsedag den 4 mars. Men så har jag gjort den till en utmaning hos Veckans skiss och för att kunna delta där behöver jag länka till en blogg där den finns att se... så, då får jag ju lov att göra det, då *S*

Bilderna är från Annandag jul, då vi var i Mellansjö och grillade korv.

 LO-n ser ju helt platt ut på fotot här ovan, men det är den inte. Jag har försökt att göra den lite mer "luftig" genom att inte limma fast allting ända ut i kanterna. Det är lite annorlunda mot för hur jag vanligtvis gör.

 Intrycket blir lite annorlunda och det var kul att prova på!

Tvåan här... ja, han är ju två år på bilderna, såklart!

Jag letade och letade och letade efter de här små bokstäverna i trä, som jag visste att jag hade. Till sist hittade jag dem faktiskt. De låg under en annan förpackning med små träfigurer, som jag hade flyttat på när jag letade. Oj oj, vilket kaos jag har i mitt pysselrum! *S*

Lite fler trädekorationer fick det bli och i hörnet står när och var bilderna är tagna. Viktigt att ha med för framtiden, tycker jag.

Sådär, då är LO-n bloggad... då ska jag bara försöka länka till den också, från Veckans skiss-sidan.

Och här är för övrigt skissen som jag utgått ifrån:

3 kommentarer:

 1. Så flott LO! Koselige bilder, og akkurat passe pyntet. :-)

  SvaraRadera
 2. Åh så fin! Läckert med detaljerna som inte sitter helt fast utan det blir lite liv. Alfreds mamma lär bli väldigt nöjd!
  Trevlig lördagskväll. Kram Pillan

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig Lo - trevligt att ta vara på stunderna då man varit tillsammans och ge bort ett minne. Så är det ibland här också var lade jag nu saxen någonstans fast jag har 3 saxar förvillar jag bort dem ändå.
  Ha en fortsatt bra helg.
  Kram Ulla

  SvaraRadera