lördag 28 september 2013

Fotboll och Monster High

Till en fotbollstjej som fyller 7 (en sjua hittar man under blomman). Motivet är från Phunnyface, stämplat på akvarellpapper och färglagt med tombowspennor.

Tjejen spelar alltså fotboll, men gillar svart och lila... jag tyckte dock inte att jag kunde kombinera de färgerna med den blå fotbollsdressen på något snyggt sätt, så jag valde att göra framsidan i blått och grönt.

 Kortet är gjort på den här ledden, så att det kan ställas.

Men på insidan byter kortet stil och blir ett glittrigt (vilket inte framgår så väl av bilden, men alla rosa prickar i pappret är av glitter. Jag hade glitter överallt när jag höll på med det! *S*) Monster High-kort istället.

Dessutom har tjejen katt, så det ville jag också få med på något sätt. Det blev en kissemiss med födelsedagsblomster nere i hörnet.

Och på baksidan har jag maskat in en del av stämpeln från framsidan i min personliga raggsockastämpel från ROX. Inte alltid behöver det vara ansiktet som man väljer ut, här valde jag istället att fokusera på fotbollen och skorna. Blev ganska bra, tycker jag själv.

11 kommentarer:

 1. Nå har jeg visst gått glipp av flere innlegg her igjen. Så produktiv du er :) Produktiv og kreativ! Kortet i forrige innlegg, med solstrålene, det var så kult! Fargerikt og stilig med smeltede fargestifter :) Flotte permer du lagde til nabobarna! Og kortet her var kjempestilig.
  God helg :)
  klem Unni

  SvaraRadera
 2. Åhhh, vilket tufft kort, ett av mina barnbarn spelar och så fotboll, så den stämpeln skulle passa till nästa födelsedags kort *S*. Så fint färglagd också... Mmmm gillar kortet skarpt. Spot on med fötterna och fotbollen på din stämpel ...
  Ha det fint.

  SvaraRadera
 3. Nok et herlig kort. Så smart å gjøre kortet "todelt", med en annen stil inni kortet. :-)

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt läckert kort! Jag gillar hur du skrivit bokstäverna i namnet på varsin vimpel - liftvarning! Kram på dig, alltid lika inspirerande att titta in till dig!

  SvaraRadera
 5. Härligt kort i fina klara färger och en tuffing till fotbollstjej.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 6. Ett helt fantastiskt snyggt kort

  Kraaaaam

  SvaraRadera
 7. Fantastiskt kort! Så kreativt å kombinere fotball og Monster High på den måten.

  SvaraRadera
 8. Vilken häftig ide att kortet byter skepnad!! Ja vissa glitterpapper strör värre än alla julkulor, hi hi. Roligt att det blev så personligt. Söndagskram Pillan

  SvaraRadera
 9. Hej Cornelia!
  Sååå häftigt kortet blev. Läckert när det bytte skepnad. Kul idé:))

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
 10. Så fine og personlige kort.

  SvaraRadera
 11. men så superduper fint kort..im in love

  SvaraRadera