måndag 28 februari 2011

Easel card... en gång till

Om du tycker att du känner igen det här kortet, så är det helt riktigt. Jag råkade blogga det för tidigt, innan det var överlämnat till mottagaren, så jag tog bort det inlägget igen.

Men nu har personen fyllt år och fått sitt kort och det är fritt fram för mej.


Ett easel card, alltså ett stafflikort på vanlig svenska...... som kan stå upp såhär. Stämpelmotivet är från Whiff of Joy och det mesta av materialet kommer från Scrap-Perra.


En liten detaljbild av hur kortet stöttar sig mot sig själv och på så vis kan ställas upp.En annan liten söt detalj är den vita rosknoppen och de gulliga hjärtbradsen.

10 kommentarer:

 1. Jättefint kort, å få fina färger! Tror du väckte mina vårkänslor till liv nu ;) Kram Kattiz

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Jag gillar den rosa och mintgröna färgerna ihop! Snyggt med stickles i håret och på blommorna mm. Jag har ju köpt hem stickles, men glömmer bort att använda dem. Det får det bli ändring på!

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Underbara färger!

  SvaraRadera
 4. Åh, vårfräscht! Jättefint!

  SvaraRadera
 5. Härliga vårliga färger !
  Läääängtar .....

  SvaraRadera
 6. Jättesött! Som vanligt när jag tittar in här så tänker jag: Vilket kul kort! Ett sånt vill jag också göra :) Stafflikort har jag inte heller testat, kanske är det dags?

  SvaraRadera
 7. Jättesött kort och underbara pastelliga färger! :)

  SvaraRadera
 8. Ja det var så fint så! Och det är så roligt att AnnaLena beställer kort från dig! Man blir så glad varje gång man får ett sånt här kort!

  SvaraRadera
 9. Hej Cattis!
  Tack för dina gulliga rader! Jag är lika glad som du, att Annalena beställer kort. För det är så roligt att ni blir så glada, ni med!

  SvaraRadera