lördag 4 januari 2014

Mamma & jag - en LO

När man har ett papper som matchar fotot så bra som det här (eller är det fotot som matchar pappret, kanske? Vad vet jag?! *S*) så vill iallafall inte jag dölja det med alltför mycket dekorationer och annat jox. Så därför blev det här en väldigt enkel LO, men icke desto mindre minnesvärd. 

Bilden är från en turkietsemester i augusti-september förra året och jag tycker den är så härlig. Både Emil och mamma Vickan ser så väldigt glada och nöjda ut!

Med tunn svart penna har jag skrivit direkt på mönsterpappret uppe till vänster. Ibland säger bilden mer än tusen ord, andra gånger vill jag verkligen berätta en historia också.

Även om LO-n är enkel, så finns det några fina detaljer att se på. Den superläckra metallplattan med bästa texten kommer från ROX Stamps, liksom den söta glasflaskan intill. Flaskan har jag fyllt med sand från stranden där i Turkiet och snäckorna är också plockade där.

Det enkla kan vara bra fint, det med.

7 kommentarer:

 1. Kjempe lekkert. Gøy å se så flotte lo'er som ikke er "overpyntet". Inspirerende :)

  SvaraRadera
 2. Så flott denne ble! Stilrent og fint. Akkurat passe pyntet til det stilige arket sammen med et flott bilde. Godt nytt år! Takk for dine trofaste og inspirerende kommentarer på Scrapping.no ;o)!

  SvaraRadera
 3. Otroligt fint! Håller med, när man har ett fint papper som dessutom matchar fotot så är det snyggt att låta det syns! Gillar denna layout massor!!!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Kul att kunna göra ett kort med saker från resan man varit på.Då känns det nog roligare att få kortet dessutom:-)) Kram

  SvaraRadera
 5. Hej Cornelia!
  Din LO blev sååå fin:) Läckert med den egen plockade sanden och snäckorna:)) Pappret passade ju perfect;))
  Metallplattan var så läcker också:)

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
 6. Så flott LO! Helt enig med deg, bildet og mønsterark passer perfekt sammen, ingen grunn til å overpynte.
  Fortsatt god helg :)
  klem Unni

  SvaraRadera
 7. Denne var fiiiiin.... :)
  Fint å se LOer som er enkle og samtidig så flotte. Fin detalj med sanden i det lille glasset. :)

  SvaraRadera