lördag 5 mars 2011

Storkille...

Johan började förskoleklassen... och jag gjorde en LO om "Storkillen". Den blev såhär. Den skulle också ha blivit ett bidrag till en tävling som avslutades den 28 februari, men då åkte jag på magsjuka och orkade inte göra den klar. Nu har jag klistrat ihop den, äntligen!


Rubriken har jag stansat ut med QK Katie Classic, satt fast på en bit svart wellpapp och så 3D-lackat...... en hel del detaljer har jag klippt ur olika papper i samma serie från BoBunny. Som här, till exempel. Och lite svart glitter på stjärnan blev ju rätt effektfullt också.
Allt material från Scrap-Perra.
Och du Emil... om du läser här, så visa inte Johan!!! *S*

6 kommentarer:

 1. Vilken snygg och välarbetad LO! Jag beundrar de som kan göra lite tuffare, grabbigare LO´s till sina lillkillar! Min lillkille får bara ljusblått med söta små figurer hur jag än tänker, jag har liksom "fastnat". Tack för lite inspiration!!! Men vad tråkigt att du åkte på magsjuka! Men nu har du gjort bort det för den här gången...Jag fick det 3 ggr förra året!!! Ingen hittills iår iallafall, peppar peppar ta i trä....
  Ha en härlig lördag!
  Kram kram!

  SvaraRadera
 2. Den är jättesnygg! Fina färger till en grabb. Mycket läcker, den har du lyckats kanon med, ja, som allt annat du gör:).

  SvaraRadera
 3. WOW!!!! Sååååå fin!! Riktigt välarbetad och många fina detaljer att förlora sig i.

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du känner dig helt bra från magsjukan.
  Underbar Lo du har gjort,visst blir dom stora när dom börjar förskolan :)
  Ha en bra lördag.

  SvaraRadera
 5. Vilken snygg LO! Gillar alla detaljer, speciellt tagsen som sticker ut.
  Ha en skön helg! :-) Kram Karolina

  SvaraRadera
 6. Gud va snygg älskar alla detaljer,färger ja allt!!!

  SvaraRadera