söndag 6 mars 2011

Min jobbarkompis...

En av mina jobbarkompisar gillar uppenbarligen att ge bort personliga kort. Jag får de mest speciella och roliga beställningar av henne. Som det här kortet, som skulle ha en bibel som motiv. Jag var så rädd att det skulle bli ett "konfirmationskort" så jag stämplade och embossade (med härligt chokladdoftande pulver) ett rejält "Grattis på födelsedagen" tvärs över halva kortet *S*


Baksidan.Nästa beställning var kort och gott "Peter 43, sosse, rött". Ååååkeeeej....?? Jag klurade länge på hur ett sånt kort skulle kunna se ut, men så luskade jag vidare lite och konstaterade att det var en Seko-facklig kille, det här... och så fick jag tag i deras stadgar, som jag använde som mönsterpapper. Och då blev kortet såhär.


På insidan stämplade jag en liten gubbe. Har ingen aning om den passar mottagaren, men jag hoppas att den inte är alldeles fel iallafall.

11 kommentarer:

 1. Hi hi!!
  Vilka roliga kort, och mottagarna kommer alldeles säkert gilla sina kort.

  SvaraRadera
 2. Men vad kul att få så olika beställningar. Gäller ju att man får info om motagaren...
  Urläckra !

  SvaraRadera
 3. Kul när man får klura lite extra. Du har verkligen lyckats kanonbra med båda korten. Sossekortet måste ju bara bli en fullträff, det har du klurat ut kanon.

  SvaraRadera
 4. Oj vilka fiffiga kort du gjort, kanonfina! Jippi jag kan kommentera helt plötsligt!!!

  SvaraRadera
 5. Tycker alltid om dina härliga kort
  vill bara se mer.Så gå in och hämta en sak i min blog.
  Ha det gott kram Titti

  SvaraRadera
 6. Vilket härligt och annorlunda kort du gjort.Tycker det är helskönt.
  Har inte hört från dig på ett tag.Var är du?

  SvaraRadera
 7. Så läckert personliga kort båda! Det finns ju inget bättre än att få ett så personligt. :o) Brukar själv också försöka få med, de gånger det går, något som kan stämma överens med mottagaren Du har då verkligen lyckas :o)

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 8. vilka härliga kort du gjort, de har jag missat! Kram kram saknat dig!!

  SvaraRadera