fredag 28 november 2014

Säg det med en väska!

Jag har en "stamkund" som beställer ganska många kort av mej och har så gjort i flera år. Det innebär att jag gjort kort till samma personer flera gånger och ibland känns det lite svårt att hitta på nåt nytt, som ändå är personligt till var och en.

I år får beställarens mamma denna söta lilla väska, som jag inspirerats att göra av Sanne. Hon i sin tur har hittat tutorialen HÄR, hos Carola.

 Den stora metalldekorationen kommer från ROX...

 ... liksom den superstarka magneten, som håller locket stängt.

Mamma Inger ska få presentkort på bio och restaurang, så tagen har jag dekorerat med en filmstrip och bestick. Denna får plats inuti väskan tillsammans med presentkorten och på baksidan kan man skriva sin hälsning.

Min "signatur" på baksidan.

5 kommentarer:

 1. Så underbert fin!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 2. Den blev ju jättefin och tagen är bara sååå söt!! Tack för att du länkar till mej! :) Kram, Sanne

  SvaraRadera
 3. Läcker väska! Kul att du att matchar dekorationerna med presenterna

  SvaraRadera
 4. Vilken gullig väska, mottagaren kan inta bli annat än glad av den :O) Ser nu att det var ett tag sedan jag hälsade på, vilka fina vikningar på kort du gjort och höstgåvorna är också ljuvliga i sina höstfärger. Det blev en stuns ide-njutning ha en skön första advent.

  SvaraRadera
 5. Hej Cornelia!
  Men så läcker väska du gjort i härliga papper och dekorationer:) Och tagen blev så himlans snygg också:)) Du är sååå duktig:)) Mottagaren blev garanterat super nöjd:))

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera