onsdag 29 oktober 2014

Kung för en dag

Snart är det Fars Dag och då är ju alla pappor "kung för en dag", vilket är texten på just den stämpeln jag använt mej av här.

Den stora metalldekorationen kommer från ROX Stamps.

För att hålla ihop kortet limmade jag ett par magneter i det, en i locket och en på framsidan här. Men limmade jag tillräckligt mycket? Nej, magneten gav sej ut på egna strövtåg bakom det lite guldiga pappret och jag var tvungen att skära upp ett litet snitt och peta fram den för att kunna limma fast den lite bättre.

Blev ju inte riktigt så elegant som jag tänkt mej från början :(

Även på insidan har jag stämplat. Den övre texten är från ROX och Fars Dag kommer från Phunnyface.

På kortets baksida hittar man min personliga raggsockastämpel (ROX) och i den har jag maskat in ordet "KUNG" från framsidesstämpeln. Färglade helt enkelt texten med brun tombowspenna, andades lite på den för att återfukta och stämplade - tjoff! Enkelt och smidigt.

Och ja, jag är medveten om att jag lovat att fota när jag gör ett sånt här kort, men minnet svek mej och halvvägs in i processen kom jag på det. Och då var det ju så dags. Jag återkommer med ett nytt kort snart!

2 kommentarer:

 1. Supersnyggt kort med jättefina papper!
  Det är en riktigt häftig vikning, det där.
  Tack för tipset om alfabetet jag frågade om. Har sett sådant förut och velat haft det då också, så nu blir det att googla och leta :)
  //Elisabet

  SvaraRadera
 2. Hej Cornelia!
  Ännu ett superläckert kort från dig:)) Den vikningen är ju häftig.

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera