söndag 26 oktober 2014

Grattiskort

Ett upplägg som jag använt tidigare, men som jag gillar skarpt och som ger mej möjlighet att kombinera en massa mindre, överblivna pappersbitar till något som faktiskt blir en riktigt fin helhet.

Textstämpeln är från Slöjddetaljer och jag har stämplat den med brun dyna.

 Kortet kan ställas.

Insidan har litegrann av samma upplägg som framsidan och här upptäcker jag, till min fasa, att jag glömt limma en rosa bling i hörnet nere till höger! Och... kortet är redan skickat till sin mottagare..,. är det inte tyyyyypiskt?!!?!?

Baksidan. Texten i mitten sitter där för att kortet skickades samma dag som födelsedagen var... alltså kom det fram för sent. Inte bra, men... bättre sent än aldrig!

9 kommentarer:

 1. Hej från lilla mig!
  Åh så fint kort du gjort, syns så väl att det e du som gjort det för din stil känner jag igen även fast det var alldeles för längesedan jag var här inne och hälsade på.
  Gillar dina i sidor så, tycker oxå att alla sidor ska dekoreras och du gör det så snyggt!
  Här e det trögt på pysselfronten fortf :( men ibland där jag gjort nått så kanske skulle försöka väcka liv i min blogg framöver. Om en vecka flyttar min son hemifrån till ett gruppboende , trodde aldrig att det skulle hända men nu efter drygt två års väntan är det dax och jag tror och hoppas att det skall ge mig lust att börja skapa igen när andra tar över det vardagliga ansvaret för honom. Kommer bli en så jobbig helg nösta helg och många tårar kommer falla men mitt i allt detta vet jag att det är rätt...men gör det inte mindre jobbigt tyvärr :(
  Hoppas att du fortf är kvar på jobbet du bytte till och att du trivs där :)
  Stor kram från Iffa

  SvaraRadera
 2. Ännu ett snyggt kort, Gillar upplägget och dekorationerna. Många fina texter. Är det OK om jag liftar upplägget på skissen på framsidan? kram bibbi

  SvaraRadera
 3. Vacker och välarbetat kort!

  SvaraRadera
 4. Läckert! Bra ha en layout med många spillbitar! Det blir ju bara för mycket av dem...
  Kram

  SvaraRadera
 5. fint! Gillar att du alltid dekorerar även dina insidor så fint.

  SvaraRadera
 6. Jättejättefint kort!
  Visst känns det bra när man lyckas kombinera ihop spillbitar?
  Och att du glömt att limma dit en pärla är det ju bara du som vet om. Mottagaren visste ju inte att det var tänkt att sitta nåt där :)

  Gillar ditt kort i silver och vitt jättemycket!!! Ååå, så snyggt och stilrent. Jättefina dekorationer också.
  Älskar ju själv att använda brads som gör det extra personligt.

  Tack för snälla kommentarer i min blogg!
  Kram/ Elisabet

  SvaraRadera
 7. Glömde ju skriva: de utstansade bokstäverna, vad heter det alfabetet? Tycker det är så himla snyggt! (Ja, så blev det en sak till på scrapönskelistan, då ;) )

  SvaraRadera
 8. Hej Cornelia!
  Super vackert kort. Vackra papper och texterna gillade jag såsom blomdekorationen:)) Du är verkligen duktig på att använda dina spillpappers bitar. Mina högar växer;)

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera