måndag 30 juni 2014

Bröllopskort

Fick en beställning på ett bröllopskort från någon som sett ett kort här i bloggen, gjort för sisådär fem år(!) sedan. Man ville ha något liknande.

Nu tycker jag kanske att min stil har utvecklats en gnutta, eller två, på fem år och det var ganska svårt att göra ett sådant kort, men jag har försökt iallafall. Ganska enkelt är det...

I originalversionen finns inga blommor alls på kortet, men jag tyckte det såg så naket ut att jag lade till några här i hörnet. Gillar att stoppa in lite halvpärlor här och där bland blomstren också, det fyller ut och det är dekorativt.

 De utstansade och ihopslingrade hjärtana fanns med på originalkortet.

Ett foto på parets sommarställe, där vigsel gick av stapeln, ville man ha med. Och namnen, förstås. Dem har jag stansat ut med QK Maddie Anne.

En vacker text och plats att skriva en hälsning hittar man när man viker upp mittfliken.

Och slutligen, på baksidan fäste jag ett hjärtmönstrat band under dekorationen med min personliga stämpel. Detta band knyts på framsidan och håller kortet samman.

Detta blir även mitt sista alster för inspirations- och utmaningsbloggen ScrappaLoss, där jag gästat ett halvår nu. Tänk, vad tiden går fort när man har roligt?!


3 kommentarer:

 1. Så trevligt att de tittat tillbaka och hittat ditt fina bröllopskort, ja man har ju utvecklas en del sedan man började och det är så roligt. Ett mycket fint bröllopskort i fina färger.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 2. Hmmm, nu vet jag inte vad som hände... min första kommentar försvann... eller tog en längre väg...
  I alla fall så tycker jag fortfarande att kortet är jättefint, och att jag förstår om du tyckte att det var lite knivigt... man ändrar ju lite i sitt sätt att scrappa... på några år...
  Nu försöker jag skicka igen...
  Ha det så bra !

  SvaraRadera
 3. Men så fint:) blommor gillar jag, så det är fint att pynta med det. Sen gillar jag hjärtana i alla former på ditt kort:) Kram

  SvaraRadera