måndag 23 december 2013

Skogens guld - en LO

Emil med familj var i vårt fritidshus i Mellansjö. Skulle fiska men hittade istället både gula kantareller och en massa hjortron.

Ber om ursäkt för blänket i bilden, det är svårt att fota foton...

Journalingen är ett utdrag ur vår Mellansjöbok, där vi skriver några rader varje dag vi är där. Här berättade Emils mamma om deras sköna dagar i Hälsingland. Eftersom det är mycket text gömde jag den bakom bilden, som går att fälla upp såhär.

Visst är det så att en bild säger mer än tusen ord, men nog är det kul att ha med berättelsen runtomkring bilderna också?! Jag gillar när det finns en historia berättad till mina LO-er, de blir mer värda som minnen då. Och det är ju därför jag gör dem, för att bevara minnen.

7 kommentarer:

 1. Hej Cornelia!
  Urläcker LO du gav Emil:)) Mums! med både kantareller och hjortron:)) Passande papper:) Fotot på Emil är så fint med skogen och vattnet:)) Kul med berättelsen också:)) Du är såååå duktig:))
  Här vräker det ner snöblandat regn just nu och blåser ordentligt:((
  Idag blir det en sväng in till Jönköping för det sista julköpen:)

  Må så gott
  Julkramizar Marie

  SvaraRadera
 2. Men vilken jättefin LO du gjort, så kul med passande papper och texten bakom fotot, hur bra som helst ju. I och för sig så är alla din LO så fina, brukar ofta kolla in på din sida och få inspiration :)

  SvaraRadera
 3. Å vilken fin, stämningsfull!
  Önskar dig och din familj en riktigt God Jul!

  SvaraRadera
 4. Titta in och önskar er alla en riktigt skön julhelg. Kram åse

  SvaraRadera
 5. Jättehärlig Lo den har du verkligen gjort bra men du är ju en riktig fena på det .
  Många andra fina skaker har du hunnit med även om ni var strömlösa ett tag efter Ivar.
  Fast jag har konstaterat att våran hobby inte alltid behöver ha så mycket ström, det kan vara rätt mysigt att sitta och pyssla i stearinljussken.

  Nu har vi blivit färdiga med vårt vardagsrum , i lördags fick vi lagt golvet så söndgen gick åt till städning, gardinstrykning och julpyntning . Inga möbler hans det med att köpa men en vacker gran fick jag in så det blev lite mysigt iallafall

  Vill nu önska dig en riktigt skön Julhelg Cornelia

  Många Kramar Mona

  SvaraRadera
 6. Glömde säga att jag gillade fjortis kortet Anna-Lena hade gjort till dig

  SvaraRadera
 7. Kjempeflott LO. :) Greit å kunne legge til ekstra tekst på LOene, og da er det jo smart å legge den inn bak bildene. :)
  Ha en fin jul! :D

  SvaraRadera