onsdag 25 december 2013

One layer cards

Att ge bort pengar i julklapp är ju inte så roligt (annat än för mottagaren, då *S*), men att förpacka dem lite fint gör det lite mindre tråkigt.

Detta är klappar till sambons barn och barnbarn och vänder man på de genomskinliga askarna så ser man slantarna där bak.

Korten är av typen "one layer card", alltså ett enda lager, inga extra papper eller dekorationer. Jag har stämplat direkt på kortet och sen fyllt i delar av stämpeln med en embossingpenna och därefter embossat i silver. Jag tycker själv att det blev en fin effekt.

Den vackra stämpeln är från Phunnyface och texten kommer från ROX.

På kortens insida har jag placerat ett gruppfoto från årets familjeresa och sen har jag rimmat en text om att vi gör om det igen.

6 kommentarer:

 1. Godmorgon!
  Hoppas du hade en fin julafton med familjen!!
  Du är så duktig på att göra personlig gåvor och att ha med foto på familjen, denna variant att ge bort pengar i gillade jag, mycket stilren och snygg framsida!!
  Ha en fortsatt fin julhelg.
  Kram iffa

  SvaraRadera
 2. God fortsättning på julen!
  Håller med det är inte så roligt att ge pengar, men det uppskattas!!! Brukar också försöka piffa till de trista pengajulklapparna!! Dina var suveräna, så personligt med fotona! Kanonfina!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej Cornelia!
  Superläckra "pengakuvert" du gav till familjen. Du är så duktig att få till det:)) Hoppas de blev jätte glada:))

  Ha en fortsatt fin julhelg:)
  Julkramizar Marie

  SvaraRadera
 4. Håller med! Ska man ge bort presentkort eller pengar är det ju ås mycket roligare att pyssla till det lite ;-)
  Jättesnygga o stilrena kort du gjort. Hoppas du/ni haft en fin jul. Här pustas det ut idag och bara slappar nu på em med alldeles för mkt godis och soffa :-)

  SvaraRadera
 5. Disse var fine! Kjempeflotte kort å legge pengegaver i, nydelige i all sin enkelhet. :)
  Ønsker deg og dine en fortsatt god jul. :)

  SvaraRadera
 6. Stämpeln blev väldigt fin och effektfull med embossing i nederkanten på renen :) Låter dock lite pilligt att måla med embosspenna ;)

  SvaraRadera