lördag 1 juni 2013

Grattis mamma!

Idag fyller min mamma 70 år! GRATTIS!

Det här kortet i Clean&Simple-stil har jag gjort med stoooooor inspiration från Renate. Jag fick ett kort från henne med detta upplägg, fast i gula nyanser, och jag tyckte att det var så fint, så jag stal alla hennes idéer rakt av *S*

 Kortet är gjort på den här ledden. Ni vet att jag tycker att det är fint att kunna ställa korten.

 Kortets insida.

Och till sist, baksidan.

7 kommentarer:

 1. Det var et stilig og elegant kort! Så flott oppsett og lekkert papir! Flott innside også.
  Gratulerer med dagen til moren din :)
  klem Unni

  SvaraRadera
 2. Så fint kort och vilken härliga färger!

  Önskar dig en fortsatt härlig helg!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga färger man blir så glad över att se detta fina kort. Hyttesill har vi prövat på en gång det var häftigt och att få blåsa glas också men det var minsann inte så lätt.
  Gratta din mamma.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 4. Vilket underbart kort! Gillar speciellt detaljen med stjänorna och knappen! Hann dock någon sekund fundera på om jag kom till rätt blogg ;) Kändes lite olika än vad du brukar göra. Men så är det ju med denna hobby, eller hur, man varierar stilen :)

  Ha det bäste

  SvaraRadera
 5. Tän vad din mamma ska bli glad!! Resan i Glasriket och hyttsill med tillbehör är inte så dum den!! Kortet är jättefint som alltid!
  Stor kram

  SvaraRadera
 6. Vilket underbart kort du har gjort!

  SvaraRadera
 7. Riktigt, riktigt snyggt kort och en stilrent vacker layout! Förstår att du föll för den, för jag har då fallit pladask! Den här stilen passar dig lika bra som din vanliga stil, kanske får vi se mer av detta här framöver? :) Kan föreställa mig att din mamma blev hjärtligt glad både över det vackra kortet och den fina presenten.

  Ha en skön dag, kram!

  SvaraRadera