måndag 22 april 2013

Grattis Hasse!

För en vecka sedan, ungefär, fyllde Vickan år. Igår var det dags att fira hennes sambo. Han ska också få ett turkiskt bad, hamam, och jag gjorde ett "likadant" kort med tillhörande blompinne med namn och ålder. Den pinnen överlämnades bunden tillsammans med en blomma och ett stort grönt blad. Fint!

Solbadaren kommer från Phunnyface och biljetten är från ROX Stamps. Jag har själv stämplat i texten "Turkiet, för det är ju dit vi ska åka i höst.

 Kortets insida...

 ... och här är baksidan.

Tillsammans ser korten ut såhär.

6 kommentarer:

 1. Kul att du gjorde liknande kort. Då behöver dom inte bli avis på varandra:) läckert med fötterna som ligger o "latar" sig:) bokstäver à var fina. Vet inte om du berättat tidigare hur du gjort dom? Eller vart dom finns? Jätteläckra kort. Kram

  SvaraRadera
 2. Så herlige kort! Kjempekult motiv :) Morsomt at du lager kort som passer til gaven, det blir så personlig.
  klem Unni

  SvaraRadera
 3. Nu har jag tappat räkningen på hur många det är som fått dessa superfina kort och blompinnar....men det är ganska många tror jag =)
  Jag tycker det är en sån fin present du gör och ger till dem från ner, upplevelsepresenter är så perfekt att ge bort!! Att de sedan får upplevelsen inslagen i sådana fina handgjorda saker av dig gör det ännu roligare =)
  Detta var precis lika snyggt som vanligt!!!
  Kram Iffa

  SvaraRadera
 4. Nå har jeg kost meg i bloggen din. Liker den lekende glade stilen din. Og blomsterpinnene er bare så kule!

  Takk for titten :)

  SvaraRadera
 5. Urläcker idé med namnpinnar i blommorna!!!
  Måste också testa att använda pearlmaker på text o blommor som i ditt förra kort, det var nytt för mej. Härligt med nya idéer, massa tack =)

  SvaraRadera