måndag 26 november 2012

Sifferkort - 23

Ett sifferkort till en mycket färgstark tjej som fyller 23. Jag lät kortet avspegla hennes färgglädje litegrann. Hon gillar hästar, så en liten häst har jag stämplat och färglagt och gjort en liten prisrosett som dekoration.

Insidan.

Och baksidan.

Samtliga textstämplar från ROX Stamps.

7 kommentarer:

 1. Så snyggt och vilken gullig stämpel!

  SvaraRadera
 2. Snyggt kort med starka härliga färger.
  Man blir så glad när man ser det.
  Tycker mig känna igen den lilla söta hästen. (Har en oxå) =D
  Må så gott!

  SvaraRadera
 3. Tjingeling !

  Åh, vad skönt att vara nästan klar med julklapparna, jag hatar att trängas bland alla hysteriska folk i köpcentrat i december. Brukar vara ute i bättre tid men dels har barnen haft svårt att komma på vad de önskar sig (dagens i-landsproblem med barn som redan har allt tror jag =) och sedan har jag inte haft så mycket tid och ork att springa omkring. Nu gick det som en dans tillsammans med min vän + att vi hann umgås = en perfekt dag! Sedan har man ju detta fantastiska internet så till sonen är det typ bara att logga in sig på CDON och beställa =)

  Ännu ett härligt sifferkort du gjort!!! Det är färgglatt och superfint, vad duktig du är på att kunna sätta ihop så olika färger och mönster men ändå få det att matcha varandra, det var mycket bra gjort av dig!!!!
  Har ännu inte provat ett sånt här kort men tids nog skall det nog prövas för dom är så snygga, får försöka få klart julkorten först bara =)
  På lördag smäller det, då får barnen äntligen börja kolla in innehållet i den underbara kalender jag gjort som du inspirerat oss alla med, så kul att du visade hur du gjorde för dom är så snygga dina kalendrar!!
  kram från mig!

  SvaraRadera
 4. Dina fantastiska sifferkort önskar att jag hade talang att rita siffror som du roligt med lite annorlunda grattis kort. Färgglatt och härligt dekorerade.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 5. Jättefint Cornelia! detta kommer säkert att uppskattas ;)

  SvaraRadera