onsdag 28 november 2012

Julljuskort

Ett ljuskort igen. Den här gången har jag liftat mej själv... jag har gjort ett liknande kort nyligen, men det var ett "vanligt" kort, utan innehåll.

När man viker upp kortet ser det ut såhär. Jag har valt att sudda ansiktena på bilden, eftersom jag inte känner personerna, men det är ett mycket vackert foto! Runt bilden har jag "spritsat" med PearlMaker.

Advenstsljusstämpeln kommer från Phunnyface och pepparkakscharmsen från ROX.

Och här är kortet helt utvikt. Ljus, tepåsar och en tändsticksask med samma text som på kortets framsida finns i facken.

Baksidan med min personliga "raggsockastämpel" från ROX och med en bit av motivet inmaskat i mitten. Alldeles som vanligt. En liten kakservett satte jag bakom. Blev ju lite fint, faktiskt!

5 kommentarer:

 1. Godmorgon!
  Underbar färgskala detta kortet gick i....och du hade matchande ljus till detta oxå =)
  Vad fräckt med den "spritsade" kanten runt "pepparkakan",hihi! Mycket fyndigt gjort av dig =)
  Det cardstocket du använt har varit mitt absoluta favorit från början.....har nog använt det lite dåligt det sista då jag snöat in på vitt och lite andra färger.....men har ett gäng hemma som får börja användas tror jag =)
  Härlig framsidan denna gång, mycket som händer och lager på lager är alltid snyggt, fint även med ostduken!
  Vad fina pepparkaksgubben och gumman var, dom gillade jag! Tycker även banden på framsidan blev superfint så som du satt dom.
  Här är det semester idag så kanske kan jag få något gjort ikväll men först stundar läkarbesök med sonen idag.....puh, äntligen säger jag och hoppas på lite medicinjustering för här har det varit galet under ganska lång tid så pysselverkstaden besöks alldeles för sällan här vilket jag hoppas på ändring med =)
  Ska samtidigt passa på att shoppa lite pyssel på Creativica när vi ändå får åka till den staden för läkarbesöket så att det blir lite "nytta med nöje =)"
  Ha en fin onsdag!
  kram från mig

  SvaraRadera
 2. Så underbart fint!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 3. Himla snyggt julkort härligt med det bruna pepparkaksstuk på det hela.
  Kram Ulla

  SvaraRadera