onsdag 18 april 2012

Inbjudningskort till studentmingel

Snart är det dags för årets studenter att fira!

Här är ett gäng inbjudningskort.

Texten "Välkommen" är stämplad och embossad i vitt och dagen till ära öppnade jag en ny embossingdyna av ett märke jag inte använt förut. Hade väl aldrig kunnat tro att det skulle kunna vara såååå stor skillnad mellan olika embossingdynor, men det ÄR det! Den nya är mjuk och gosig, väldigt "blöt" och fäster massor med pulver, så att texten blir riktigt, riktigt tjock och fin! Supernöjd! Kommer aldrig mer att köpa mitt gamla märke.

Den lilla dekorationen symboliserar tjejen som tar studenten, på mer än ett sätt, men hur går jag inte in på här. Den är iallafall lite mer personlig än den kanske ser ut att vara vid första anblicken.

Baksidorna på korten...

... har fått min personliga stämpel från ROX Stamps och i den är studentjejen från Phunnyface inmaskad. Allt på akvarellpapper och färglagt med tombowspennor. Tog "en stund" att göra klart! *S*

6 kommentarer:

 1. Kjempe flotte invitasjoner :)

  SvaraRadera
 2. Supersnygga inbjudningskort. Man blir ju lite nyfiken. Vilken embossingdyna är det som är så bra? Och vilken hade du innan?

  SvaraRadera
 3. så fina, enkla men superfina! så käckt du satt det svenska bandet därunder =) så kul att du gjort det personligt till henne oxå.
  Blir ju oxå nyfiken vad det är för ny dyna du inhandlat =)
  Trevlig kväll på dig!!

  SvaraRadera
 4. Vilket jobb du lagt ner, helt underbara i härliga färger, oxå nyfiken på di dyna ;) Kram Kram

  SvaraRadera
 5. men vilket projekt..puuuh.
  Guu va du e påhittig och duktig:-)

  SvaraRadera
 6. Så utrolig lekre - disse likte jeg veldig godt! Lånt ett av bildene dine til Pintrest :-)

  SvaraRadera