tisdag 14 februari 2012

Vinnaren i bloggcandyn är utsedd!

Med lottens hjälp har vi nu utsett vinnaren i bloggcandyn och den lyckliga heter Helen Livgård och här kan man snacka om nybörjartur, för så här skriver hon, i ROX-bloggen:

Helen LivgårdFeb 7, 2012 02:09 PM Första gången här :) Mycket fina alster! Bloggcandy!?!? Har jag ALDRIG varit med om innan! Hoppas på tur och hoppar över till Cornellia oxå för att få extra chans. Tyvärr kan jag ej länka då jag inte har någon egen sida.Håller tummar o tår för allt jag förmår!!!Mvh Helen Livgård

Helen! Maila din adress till cornelia@raggsocka.se så kommer din vinst på posten inom kort!

Idag är det ju Alla Hjärtans Dag och jag vill visa ett hjärtekort:
Den här textstämpeln med tillhörande hjärta kommer från ROX Stamps och den är "på pricken" till den som fick detta kort.

Innan jag stämplade texten i svart värmeembossade jag hjärtat i rött och det gav en fin effekt, tycker jag. Rosorna och bladen ur mina egna gömmor men både bandet och den lilla söta hjärtecharmen kommer från ROX, de med.

Spillpappret som jag har använt till detta kort räckte precis till att dekorera insidan lite sparsamt också.

Den här lilla texten stämplade jag direkt på mönsterpappret.

Och baksidan ser ut som mina baksidor brukar göra *S*

4 kommentarer:

  1. Jättevackert kort! Vilken härlig text!

    SvaraRadera
  2. Åh så underbart Alla hjärtandags kort du gjort! Och allt de andra som du har gjort den senaste tiden, t ex boxkortet här nedan: Toppen!!! Har bara inte haft tillfälle att surfa runt på senaste tiden...

    Ha en toppen Alla hjärtans dag!!!

    SvaraRadera