måndag 5 juli 2010

Bidrag till Handarbetas tävling

Handarbeta.se har en månadstävling, som pågår fram till den 8 juli. Uppgiften är att skapa en LO utifrån skissen här ovan. Det ska tydligt synas att man använt skissen, men det är tillåtet att vända och vrida på den. Men... det räcker inte med det, utan man har också tagit med en "twist", en ytterligare regel som ska följas och så här skriver man i sin blogg:

Twist i twisten är:
att skapa i temat somrigt – och dessutom ha med ett semster- eller sommarminne på det. Med minne menar jag en fysisk sak som representerar sommar eller semester… kan vara biljetter, glasspinnar eller liknande. Ja, låt helt enkelt fantasin rocka loss och bevara dessutom något roligt och lite oväntat på din LO. OBS! Foton räknas alltså inte som minnen även om du fotat minnen såklart!


Eftersom jag är väääldigt förtjust i skisser som Yoli har ritat och den här inte är nåt undantag, så kunde jag naturligtvis inte låta bli att vara med i denna superskojiga tävling och här kan ni se mitt bidrag:


Jag valde att inte vända på skissen utan ha den precis som den var och det syns ju tydligt, även om jag har använt mej av två foton.

Klicka gärna på bilden, så får du se den i större format!

Några detaljbilder vill jag gärna också bjuda på. Här en som visar den dolda journalingen uppe i högra hörnet.

I mitten på LO-n finns dessa blommor och snören.


Och nu kommer min "twist"!
Eftersom LO-n handlar om mina bonusbarnbarn, som plockar musslor och grodyngel hela långa sommaren... så finns ett musselskal med som dekoration :-)I nedre högra hörnet har jag mera "twist", nämligen ett stycke drivved och några vasstrån från stranden. Dessutom har jag sytt en liten "sandsäck", som naturligtvis innehåller sand, från just den här stranden i Mellansjö.

Jag har haft fantastiskt kul när jag skapat den här LO-n och den rymmer många, många härliga minnen från sommaren 2009. Nu ser jag fram emot årets underbara sommar, då jag säkert samlar på mej en hel hög med nya foton och minnen att scrappa!

11 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad du är duktig på att göra LO,s.Den här är bara så läcker.Mycket att inspireras av bla träbiten och musselskal.

  SvaraRadera
 2. Den här var ju toksnygg och jättemycket bearbetad, bra jobbat. Mycket detaljer att titta på. Lycka till.

  SvaraRadera
 3. Underbart snyggt! Jag håller tummarna för att det går bra i tävlingen. Fyndiga detaljer, jag gillar speciellt sandsäcken. Snygga färger också.

  SvaraRadera
 4. Åh vad snyggt med alla detaljer som blir en helt underbart sommrig helhet!

  SvaraRadera
 5. Så klart att du vinner!! Annars är det nåt fel på "domaren"!! Jättefint tycker jag... även om jag inte begriper så mycket av det där med scrapping!

  SvaraRadera
 6. Åhhh vilken LO du skapat!! Tack för alla dina ord och för detta underbara bidrag!!

  Kraaaaaaaam

  SvaraRadera
 7. man tror att man har gjort ett bra bidrag så ser man ditt ....otroligt vackert♥
  Tack för kommentaren ;)

  SvaraRadera
 8. Vilken fantastisk LO! En av de läckraste jag sett på länge. Så mycket detaljer och tankar. Den ger mycket inspiration! Tack.

  SvaraRadera
 9. Helt underbar LO! Så mycket fina detaljer! Tack för din kommentar!

  SvaraRadera
 10. Lite sen kanske men helt galet snyggt !!!

  SvaraRadera