tisdag 27 april 2010

Ett konfirmationskort till

Ett konfirmationskort till... Jag tycker det är rätt svårt, faktiskt, men här fick jag en snilleblixt (tycker jag själv, alltså! *S*) och letade reda på en bild på kyrkan där killen ska konfirmeras (allt finns ju på internet nuförtiden), fixade till den med lite filter i Photoshop och sedär! Motivet klart! Stämplade "till minne av..." och embossade i vitt.

Letade lite i mina spillpappersgömmor och hittade ett randigt papper som matchade och så notpapper... alltid användbart. Den här grabben spelar gitarr och gör egna låtar och i kyrkan är det ju också en del musik...

En stämpel med datum och en snygg metallbrad och så namnet utstansat i QK Eliza.


Gjorde kortet åt det här hållet, så man kan ställa det om man vill. Och här på insidan finns det gott om plats att skriva en hälsning och vem kortet är ifrån.Baksidan i samma stil.

5 kommentarer:

 1. Snyggt!!!

  Gillar hur man börjat att dekorera insidan lite numera!

  Charlotta / La Vikinga

  SvaraRadera
 2. Sååå rackarns snyggt!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Åååå, så fina konfirmationskort! Gillar noterna jättemycket!

  SvaraRadera
 4. Supersnyggt! Ååh vilken kul idé m bild på kyrkan:D Sitter o googlar på just konfirmationskort (lillbrorsan ska konfirmeras) och just det faktumet: att det är en "han", gör ju inte saken enklare;) Att få till ett manligt/killigt kort är ju aldrig lätt tycker jag. Men det här var ju en toppenidé. Ska försöka hitta nån fin bild på kyrkan och lifta ditt fina kort, om det går bra?
  Tack för inspirationen!
  Kram,
  Mli

  SvaraRadera
 5. Supersnyggt! Ååh vilken kul idé m bild på kyrkan:D Sitter o googlar på just konfirmationskort (lillbrorsan ska konfirmeras) och just det faktumet: att det är en "han", gör ju inte saken enklare;) Att få till ett manligt/killigt kort är ju aldrig lätt tycker jag. Men det här var ju en toppenidé. Ska försöka hitta nån fin bild på kyrkan och lifta ditt fina kort, om det går bra?
  Tack för inspirationen!
  Kram,
  Mli

  SvaraRadera