måndag 2 november 2009

Ett kort till Far


Första kortet med material ur DT-paketet.
De mönstrade pappren kommer från My Minds Eye Bohemia papperspaket. Klockan har jag stämplat på vanligt albumpapper, chalkat lite och klistrat fast. Väl på plats lade jag silverstickles runt och 3D-lack på själva urtavlan. Kedjan har suttit i en tag som jag fått på nåt klädesplagg, tror jag. Allt går att återanvända! *S*

Texten "TILL PAPPA" är av de små självhäftande bokstäverna från Adornit (Tiny Alpha Jade), som finns i butiken. Texten inuti kortet är utstansad i samma prickiga papper som jag gjorde näsduken av på utsidan av kortet. Stilen heter Blossom.

6 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag är ute på inspirationsrunda. Har ”bakat med stämplar” och vill hitta något häftigt att sätta dem på. Så jag tittar runt i en massa bloggar.

  Snyggt til FAR

  Lisbet

  SvaraRadera
 2. Hejsan, vad roligt att hitta hit!
  Vilket häftigt farsdag kort du gjort!! Du har möjligtvis ingen beskrivning? Hoppas att jag kan lägga mig som följare här det ska bli kul!
  Ha det gott, Annacarin

  SvaraRadera
 3. Men vilken rolig variant av kavaj-kort! =) Har själv gjort de som kallas jacket-card, men det här sättet var ju jättefint oxå...Blir imponerad och inspirerad :) annicka

  SvaraRadera
 4. Ruskigt snyggt och häftigt kort! Like it!

  SvaraRadera