tisdag 16 juni 2009

Ett lila mappkort

Lila är en snygg färg, men ingen jag använder mej av ofta, precis. Här har jag dock gjort ett undantag och det blev inte så tokigt, tycker jag själv.

Att kameran spelar mej ett spratt och försöker få kortet att se mycket "bulligare" ut än det i verkligheten är, ja.. det får jag ta, bara.

Cirkelformen har jag stansat ut med spellbinders och cuttlebuggen, sen har jag gjort små hål runtom med hjälp av en Fiskars öljettsättare. Det smällde bra, sambon tyckte jag var lite jobbig... kanhända att jag kan önska mej en Silent Setter eller Crop-A-Dile i julklapp?! *S*


Insidan.
Bokstäverna har fått ett lager 3D-lack på sej, men det syns inte alls. Och KO-bokstäverna syns också mycket bättre i verkligheten än på bilden.

7 kommentarer:

 1. Vilket läckert kort! å plånbokskortet härunder är ju bara såå läckert! =)
  kram!

  SvaraRadera
 2. Vilket ko-lt kort (hihihi)! Och plånbokskortet var ju superhäftigt. Gud vad folk kan komma på! Finns det inga gränser???

  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Jättefint kort, lila är snyggt.
  Gillar plånbokskortet också.

  ha det gott!

  kram Lise-Lott

  SvaraRadera
 4. Koooooooolt kort...*fniss*. Gillar både vikningarna o färgerna ja allt:)

  Ha det gött

  SvaraRadera
 5. jättefint.. gillade verkligen kossan! :D tack för kommentaren i min blogg! :)

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!

  Tack snälla du för din hälsning hos mig. Du ska veta att det värmer & det känns fantastiskt skönt att faktiskt hela tiden få möjligheten att möta nya människor som är supergulliga! Det ger mig hopp & tro på att det finns snälla människor kvar! =)

  Synd bara att dom flesta jag lär känna genom nätet bor oftast så långt ifrån mig att man inte kan träffas så ofta. Men någon gång skulle väl allt gå att få till! =)

  Hör gärna av dig igen, alltid roligt att knyta nya bekantskaper!

  Ha det gott & en trevlig midsommar, kramar Ulrica

  SvaraRadera
 7. Sååå grymt snyggt! Och lila som är min favvefärg - helt lovely alltså!

  Men vad jag diggar ännu mer - är ditt grymma plånbokskort! Hade du inte sagt att det var ett kort så hade man lätt tagit det för en plånbok - så grymt snygg!

  Ha de så gott och ha en trevlig midsommar!
  Kram / Angelica

  SvaraRadera