måndag 1 september 2008

Grattiskort med blommor och biljetter

Blommor och biljetter... ja, det är vad jag använder mest just nu, känns det som. Här ovan ett kort med TRE stycken av de senare, tre som jag gjort text på som hör ihop.

För ovanlighetens skull vet jag vad det är för papper. Åtminstone det prickiga i hörnet, det är från BasicGrey. Det vita med växtdelar i har jag fått, och bara en liten liten bit av, så det vet jag inget om. Kartongen är från ett blandat paket med cardstock i naturfärger, som jag köpte från Forma Hantverk. Tror att det heter kvistkartong, och den är så fin att jag lämnade den "naken" lite här och där. Stämplade grattis i hörnet direkt på den. Insidan och baksidan lämnade jag också, ritade bara lite linjer i kanten och stämplade bakpå.


Ett annat grattiskort. Gillar den här fräsiga hunden mycket. Den här gången fick hon(?!) bli gul. Spillpapper. Cardstock från Lidl.
Och så bokstäverna, från ett (för mej) nytt alfabete, Moxie. Har inte varit speciellt förtjust i det när jag sett det på bild, men i verkligheten är det faktiskt riktigt fint! Lagom stort och lite "bulligt-gulligt", sådär. Bladen är också quickutz-stansade, men inte av mej. Har fått dem av nån. Men de är verkligen användbara, så det är nog bara en tidsfråga innan jag skaffar mej en sån die att stansa ut med själv!

Detalj från baksidan.

6 kommentarer:

 1. Här fanns det mycket fiiint att titta på. Tack för inspirationen=)
  Superfiint kort med biljeterna "Blommor och blader..."

  //Jenny/e.j.m

  SvaraRadera
 2. Vilka fina kort! Ska försöka få till ett par kort även jag någon dag.*ler.

  Kram

  SvaraRadera
 3. men vad du jobbar på bra korten är toppenmysiga!
  favoriten blev nog det med biljetterna....fyndigt:-)

  Kram sandra

  SvaraRadera
 4. Jättefina kort! :0) Gillar att baksidan också är så välgjord, snyggt!

  SvaraRadera
 5. Vilka fina kort! Gillade verkligen det översta med blommor och biljetter!

  Om du är nyfiken hur mitt boxkort blev så kan du kika in i bloggen. Beskrivningen var jättebra. Tack igen!

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Jättefina kort. De där biljetterna är verkligen jättesöta. Jag har skrivit ut ett blad såna, men inte hunnit använda än.

  SvaraRadera