fredag 29 augusti 2008

Rosa iallafall... och så ett grattis-kort

Igår, innan jag fick besked om att dopkortet fick vara gult eller rosa, hade jag (förstås...) helt traditionellt börjat kika på rosa papper... och när jag nu var igång med det, så blev det ändå ett rosa babykort. Typiskt.

Pappret med fåglarna och det med text är från Panduro, motiven/texten är sammetsliknande och botten lite skimrande. Riktigt fint! Sen är det spillpapper i rutan med blomman. Lite punchinella, brads och glitter. För första gången är jag INTE nöjd med mitt 3C-lack. Lade sånt på hela ovalen i mitten (där jag stämplat "En liten flicka", också det i rosa) och lät det torka över natten. Blev inte alls så jämnt och fint som jag ville, utan lite bubbligt och nästan fult. Men det får vara för den här gången. Jag gör inte om det! 3D-lack är tydligen för att markera mindre detaljer. Jaha, så hade jag fått lära mej det, då!

Baksidan. Enkel, med bara en liten bit papper, stämpel och två hjärtformade brads.


Just nu har jag efterfrågan på grattis-kort, men själv är jag ganska trött på just ordet "Grattis". Tycker jag har använt det både här och där på sistone. Så nu blev det en annan formulering ;-)

Spillpapper, stämpel och bokstäver (Metro Classic och skinnimini). Utsansade blad och en blomma. Häpp! Klart!

6 kommentarer:

 1. Ja, just därför fick du awarden av mig.. För alla fina kort och all din inspiration.

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Vilket ljuvligt fårkort!! underbara färger!

  SvaraRadera
 3. kanonfina kort.Får vi lov.... var ju kul med fåret.Kram...tyrasmatte

  SvaraRadera
 4. Ha ha det här kortet var fyndigt...skulle passa mig att göra som har får, det blir liftvarning:-)

  kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Hej Cornelia!
  Du får en award av mig också för din fina blogg. Finns att hämta i min blogg: pia-design.blogspot.com
  Kram
  Pippin

  SvaraRadera
 6. Vad fina kort du gör! :) Vad är fåret för stämpel? *gillar* Ang 3Dlacken, så brukar jag låta det jag lackar sitta kvar på ursprungspappret (om det är möjligt då;) ) medan lacken torkar, så pappret inte drar ihop sig, och när jag lägger på det så lägger jag mycket på och liksom "görar" runt i det medan jag sprider ut det över ytan. Ehm...vilken fin beskrivning jag gjorde..lol :P *flinar*
  ha en härlig dag, kram :D

  SvaraRadera