onsdag 4 juni 2008

Sommarkort, badbyxor... och julkort!

Min sambo har ett par favoritbadbyxor. Tyvärr har han haft dem som favoriter länge. Alltför länge... så länge att tyget nu rämnar. De är lagade några gånger, lite här och där, men nu går det bara inte längre. Man kan inte laga ett tyg som i princip inte finns!

Jag har köpt x antal nya badbyxor, men inga passar eller är lika sköna som de gamla... han är storvuxen, min sambo...
Nu tröttnade jag på det (att köpa nya som aldrig blev bra), så jag köpte tyg och mönster istället, mätte och ändrade och fixade litegrann och voila! Här är de nya badbrallorna! Inte märkvärdiga alls, men de passar. Och känns lika sköna som de gamla. Vad glad jag är!!!


Ett sommarkort fick jag lust att göra.
Textstämpeln är embossad och hur jag har gjort resten syns väl rätt tydligt...
Pappret är en bit spillpapper som jag fått av en pysselkompis i utbyte mot nåt som jag hade och som hon behövde. Jättegulligt är det, tycker jag.


Sen hade jag ju egentligen inte tänkt visa det här julkortet. Det är snarlikt alla andra jag har gjort och hur kul är det med julkort i juni? Tja, kanske lite kul... man kan ju ana att jag är lite knasig ;-)
Kortet är julgrönt och inte alls så blått som det ser ut på bilden.

2 kommentarer:

  1. Aha där hade vi julkortet jag efterlyste igår:). Fina kort och snygga badbrallor. Tur att din karl har ett händigt fruntimmer;).

    Ha det gött och hoppas han får mycket användning av badbyxorna.

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Breitling var inte det enda varumärket med fordons-temaurutgivningar rolex kopia den här veckan, eftersom Bell & Ross har avslöjat sin femte kollektion med begränsade upplagor i samarbete med Renault Sport Formula replika klockor 1-teamet. Samlingen av fyra nya stycken innehåller speciella urvalsbehandlingar för både den runda BR V3-94-sportkronografen (begränsad till 999 stycken, rolex kopior börjar på 4 400 $) och BR 03-94 fyrkantig kronokronograf (även begränsad till 999 stycken, MSRP på 6 500 dollar), men kollektionens stjärna är klockor kopior utan tvekan BR-X1 RS20, en skelettad version av den klassiska BR 03-94 kvadratkronografen med några allvarliga material- och rolex klocka kopia designframsteg.

    SvaraRadera