söndag 15 juni 2008

Skulle göra ett tävlingsbidrag...

... till Svensk Scrapbookings Midsommarcrop. Fast det blev inte alls nåt sånt. Först. För då blev det det här blom-kortet. Mest för att testa vikningen på kortet och så hade jag sett de där veckade, smala pappersremsrorna nånstans och tyckte det var så snyggt att jag måste prova...

Tja, så blev det alltså det här. Sambon trodde genast att det var till honom. Och det kunde det väl får vara?! *ler*


Men sedan... satte jag tänderna i det som jag faktiskt skickade in till tävlingen också. Det är ett kort med likadan glass som de jag gjorde häromdagen. Det är också "dubbelt" så att det blir lite djup i motivet. Det syns inte så tydligt på bilden, så jag tog en detaljbild också:Tävlingen går ut på att man ska göra egna dekorationer, alltså inte använda färdiga blommor och liknande. Tycker nog att jag har följt reglerna iallafall, sen får vi väl se hur det går. Det är så flera fina bidrag inskickade redan och det är inte sista inlämning förrän på söndag kväll. Men det spelar egentligen inte alls nån roll, för nu har jag gjort ett sommarkort till Linn också. Hon är lillasyster till pojken som ska få Ugglekortet, så nu kan jag skicka båda!

4 kommentarer:

 1. Stopp i galoppen, vilket störtmysigt sommarkort du har gjort! I mina ögon är du en klar vinnare!
  Kram,
  Lotta/ FruH

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt sommarkort. Håller med Lotta, en klar vinnare...
  Vad har du hittat vikningen till första kortet?? *nyfiken*....

  Ha det gott

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Så jättefina kort du gjort.
  Glasskortet är så smarrigt och fina färger.


  Kram!

  SvaraRadera
 4. Och nu vet jag vilken jag ska rösta på i den utmaningen! Supersnyggt!!! Men hur har du gjort det "dubbla" så att du fick djupeffekten?

  Kram!

  SvaraRadera