torsdag 17 mars 2016

Bokvikning till en 15-åring

Till en 15-åring som gillar att skriva fick det bli en bok... och eftersom hon gillar musik också, så har jag dekorerat med lite "sånt".

Stämpelmotivet kommer från Phunnyface och heter helt enkelt Tonårstjej. Stämplat på akvarellpapper och färglagt med tombowspennor.

Lite notpapper, en charm i form av en gitarr (eller är det en bas??) och så två "klistermärken" med noter till det.

 Från sidan ser boken ut såhär.

Och bakifrån så här. Kortet är ett PL-kort, som jag stuckit in löst här. Man kan alltså dra ut det och skriva sin hälsning på det. Dessutom är tanken att man kan stoppa ner biljetter, presentkort och/eller pengar här mellan sidorna, då jag vet att tjejen ska få en Stockholmsresa i present.

Min personliga stämpel blev till en dekoration här på baksidan av ett av fotona också. Den runda textstämpeln är från ROX.

6 kommentarer:

 1. Disse bøkene dine blir så flotte! Har konfirmant selv i år, kanskje jeg skulle ordne en slik til henne? :)
  Ønsker deg og dine en flott og koselig påske.

  SvaraRadera
 2. Den bokvikningen är såå cool.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jädrar vilken läcker bok du gjort! Såååå läcker!! Häftiga färger å så smart att det går å sticka ner olika kort/pengar/presentkort 😊
  Trevlig helg!!
  Kram Iffa

  SvaraRadera
 4. Hej! Scrappar du inte längre? Jag saknar dina inlägg. Du är så otroligt talangfull och har gjort så mycket fina saker.

  SvaraRadera
 5. Kärleksspell är väldigt enkelt och inga biverkningar, jag fick min ex att älska mig igen med kärleksspell, om du är svårt att få din man / fru att älska dig igen, kärleksspell är den lösning du behöver för att göra det hända. Du kan kontakta Dr Ekpen idag för att kasta kärleksspell för dig eftersom det fungerar för mig och jag vet också att det kommer att fungera för dig också. Kontakta honom på ekpentemple@gmail.com eller whatsapp +2347050270218.

  SvaraRadera