tisdag 10 mars 2015

3-årsdag - LO och PL till Afred

Här är uppslaget i Alfreds album, som handlar om när han fyllde 3 år. Pappret med 3:an ville jag så gärna använda, men inte dölja med en massa bilder och dekorationer... så det fick bli en pytteliten bild, bara, och så en rubrik. Enkelt, enkelt, men rätt effektfullt.

 Så här ser den ut!

 Här är fotot, där kusin Johan är lite intresserad av Alfreds presenter, han också *ler*

 En datumstämpel, som talar om att det är Födelsedagen!

Men jag hade såklart mer än en bild från denna födelsedag, så det fick bli en kompletterande PL-sida också.

 Samma färger och samma alfabet som på LO-n ger en känsla av att de hör samma, eller hur?Text och bild talar för sej själva här, tycker jag.

2 kommentarer:

 1. Hvor blei det av kortet ditt a??? Satt og kommenterte og vips så var det borte :) Men kan kommenterer her også jeg, fordi dette var jo to knall tøffe sider, lekent og lekkert <3 God tirsdag

  SvaraRadera
 2. Hej Cornelia!
  Underbar LO och PL-sida, du är helt fenomenalt duktig:))))) Du har matchat så snyggt med papper ihop med fotona:)
  Och alla texter och dekorationerna, wow! säger jag bara:)) Blir superläckert när du gör sådär med texterna:) Skriver du ut dem först på datorn och sedan klipper ut dem och ritar streck runt? Jag skulle vilja "lifta" det om det är okej för dig. Jag ska ju försöka göra ett PL-album till Kim & Paulina om deras renovering.

  Det är ALLTID lika inspirerande att kika in till dig och få se alla dina fantastiskt fina alster:)))) Tänk så glad Alfred måste ha blivit:))))

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera