söndag 1 december 2013

Pepparkakskalender

Igår visade jag ett julkort. Det hör till den adventskalender jag gjort till mina kolleger på jobbet. Jag brukar göra någon sorts kalender varje år, det är kul med små överraskningar som förgyller vardagen, eller hur?! Och eftersom vi sover på mitt jobb är det trevligt med en liten grej till den som jobbat natten!

Årets kalender blev en enkel variant, en pepparkaka för varje dag.

Kakorna ligger i varsin liten cellofanpåse med utstansade siffror, som jag limmat på. Sen har jag hängt upp dem på ett snöre med hjälp av små söta klädnypor med hjärtan på. Nyporna hittar man hos ROX Stamps.

7 kommentarer:

  1. Hej Cornelia!
    Wow! såååå läcker julkalender du gjort, jättevacker och säkert jättegod också:)) Tänk vad glada dina jobbar kompisar ska bli när de får en pepparkaka när de tar sitt morgonkaffe på jobbet:)))) Du är såååå duktig:))

    Må så gott
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
  2. Fiffigt och fint... lyllos arbetskamrater *S*
    Ha det fint.

    SvaraRadera
  3. Jättefin kalender.. Roligt med lite extra på jobbet.. Förhöjer stämningen.. Påhittig du är.
    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. trevligt! ser fram emot att komma tillbaka på Kalmar ;) kramar AC

    SvaraRadera
  5. Oisann, nå har jeg visst gått glipp av masse her igjen. Sånn går det når du er så produktiv og jeg er så opptatt at jeg ikke rekker innom hver dag. Så fin julekalender du har laget til jobben din! Dette må jo kollegaene dine sette veldig stor pris på!
    Kjempeflott LO i forrige innlegg. Så stilig med den bakgrunnen og de vakre blomstene!
    Gratulerer med GDT jobben! ScrappaLoss er kjempeheldige som har fått tak i deg! Gleder meg til å se bidragene du skal lage :) Julekortet ditt var knallfint! Så herlig nisse og stilig med sirkelen med teksten inni.
    Det romantiske kortet ditt var nyydelig! Lekkert med blonder, perler og blomster.
    klem Unni

    SvaraRadera
  6. gojjan är från en utflykt till nån park med vattenfall En riktig turstfälla på rundturen vi var på.Allt var så in i...dyrt där och barnen såklart såå törstiga och bilder ville de ha...Dagen fortsatte i samma anda med ställen där bara turister är...

    SvaraRadera
  7. Så himla gulligt av dig att göra en adventskalender till arbetskamraterna :)
    En himla snygg och fiffig kalender måste jag säga :)

    Ha de gott.
    Kram Gurkiss

    SvaraRadera