tisdag 23 juli 2013

Prinsessan Johan - en LO

En väldigt rosa och prinsessig LO, som inte alls är till någon tjej, utan till Johan som på bilderna är på Kulturmagasinet och har klätt ut sig till en allra sötaste lilla prinsessa :)

Fotona är av usel kvalitet, tagna med mobilkamera och utlagda i en blogg, där jag helt fräckt "stal" dem. Men trots kvaliteten ville jag gärna scrappa dem ändå.

En vimpelrad som bildar prinsessans namn.

It's NOT a girl! *S*


 Journaling dold bakom bilderna.

 En fin drake passar väl också på en sån här LO?!

5 kommentarer:

 1. Vad underbart att se allt detta rosa ihop med ett killnamn =) Vi är allt väldigt inrutade vi människor så detta var superbra gjort!!!!
  Det är en jättefin LO, vimplar är ju så snyggt och roliga kort du scrappat med =)
  Tycker den lilla draken gjorde sig bra där nere.
  Ha en fin tisdag!
  kram Iffa

  SvaraRadera
 2. Så utrolig herlig LO! Jeg må innrømme at jeg lurte fælt da jeg så den rosa LO'n og overskriften Johan. Det må da være et guttenavn i Sverige også.... hehehehe, jammen var det en gutt ja :) Spesiell, herlig, kreativt! Morsomt hvordan du har lagt til NOT på teksten It's a girl :)
  Ha en fin dag!
  klem Unni

  SvaraRadera
 3. Otroligt läckert och helt underbart kreativt, jag älskar din LO och det härliga temat! Jag gillar rosa till killar och när de traditionella könsrollerna skakas om en smula! =D Skojigt också med texten Not ovanför "tjej-bandet".

  Hoppas att du har det gott, kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Så härlig den här LO var och vilken kontrast det blev till den andra LO här under som var så killig och då denna så sockersöt i rosa.
  Modigt av dig att göra den till honom inte säkert han vill visa den när han blir lite äldre ibland kan det ju vara så känsligt.

  Men du har skapat många finna minnen till den här grabben.

  Ha det så gott
  Kram Mona

  SvaraRadera
 5. vilken underbar sida!!!!

  SvaraRadera