fredag 5 augusti 2011

Shaker Card

Mitt första shaker card. Motivet heter Tindra och kommer från Phunnyface. Hon flyger i en plastbubbla som det varit brads i. Den har jag fäst på kortet med en tjock sträng 3D-lack. Inuti bubblan finns flerfärgat glitter som man kan skaka omkring, om man vill.

Tips: Skaka inte kortet innan lacket torkat, för då fastnar allt glittret i lacksträngen längs kanterna och man är tvungen att pillra upp en bit och hälla i mer glitter och det är ganska krångligt. Jag talar av erfarenhet... hmmm... *ler*


Här ser man lite tydligare "bubblan" med glittret.


Insidan.


Och baksidan.


En halv dag var den här "handgjort av"-stämpeln helt borta. Puts väck. Jag kunde inte fatta vart den tagit vägen. Men så dök den upp igen. Den hade bara hoppat ner från en liten byrå och landat i en ficka på en liten verktygsväska som stod där intill. Jaja, så kan det gå. Men jag kände mej lite ensam utan den här stämpeln, den är ju med mej nästan på varje kort jag gör!

9 kommentarer:

  1. Riktigt läckert!!

    Och så snyggt kortet till Patrik blev, i ett tidigare inlägg. Superhäftig vikning och pricken över i med bandet.

    SvaraRadera
  2. Så fint et kort du har laget :) Likte så godt stempelet og hvordan du hadde dekorert innsiden :) Dien "handgjort av" - stempler hvor du tar igjen motivet er også helt nydelige :)

    god helg

    SvaraRadera
  3. Hej tjejen!Så fint kort! Tack för söt kommentar hos mig. Måste erkänna att jag börjat lite smått o pyssla, men det går så trögt... börjar bli lite orolig att jag ska tappa sugen helt. Hoppas och försöker allt jag kan iaf. Trots att jag är ledig hittar jag ingen inspiration. Hos dig är jag o tittar "tittsomtätt",här inne blir man glad :)Ha det så gott. Varm kram Suz

    SvaraRadera
  4. Kjempekult kort, og jeg likte virkelig motivet. Har hatt planer om å lage et shaker-kort, så det var flott med et tips om hva man virkelig ikke bør gjøre;) Greit å lære av andres erfaringer.

    SvaraRadera
  5. Kommer innom en tur idag også jeg :D
    Helt utrolig lekker kort altså. Husker jeg drev å lekte med litt sånn shaker bokser for mange år siden. Nå fikk jeg jaggu lyst til å prøve meg igjen ja :P Dette var kjempefint. Fargene var sååå fine.

    (Har vært mange ganger i sundsvall ja, da jeg bodd i solle. Ikea vettu ..hihi :P , Jeg er ganske ofte i sollefteå nå også da mange av mine beste venner bor der . Føler meg nesten like hjemme der som her i Tr.heim. Men så bodde jeg der hele ungdomstida også da=)

    Ha en kjempefin dag og GOD HELG!!!

    SvaraRadera
  6. Hej! Vilket supersött kort! Tack för din gulliga kommentar hos mig :) Kram!

    SvaraRadera
  7. Super fint kort! Mycket söt stämpel. Finns den kvar tro?

    SvaraRadera
  8. Colona!
    Visst finns stämpeln kvar. Här hittar du den:

    http://phunnyface.shop.textalk.se/sv/fantasy/tindra.html

    SvaraRadera